Tarih: 23.02.2026 13:59

İftar Sonrası Ramazan Coşkusu Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini birlik ve beraberlik içerisinde yaşatmak amacıyla kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Sivas'ta Ramazan bir başka güzel" ifadelerine yer verilerek tüm hemşehriler etkinliklere davet edildi.

Ramazan ayı boyunca düzenlenecek programlar kapsamında çocuk tiyatroları, eğlenceli sahne gösterileri, mehter marşları ve ilahi konserleri ile söyleşiler gerçekleştirilecek. Ayrıca Kadir Gecesi'ne özel program da vatandaşlarla buluşturulacak.

Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan etkinliklerle Ramazan akşamlarının neşeli ve renkli bir atmosfere kavuşması hedeflenirken, manevi içerikli programlarla da Ramazan'ın ruhuna uygun bir ortam oluşturulması amaçlanıyor.

Tüm etkinliklerin Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği ve programların iftar sonrası saat 20.30'da başlayacağı bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —