Menü Sultan Şehir Gazetesi
Tarih: 26.03.2026 11:06
Erdoğan, Down Sendromu Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Erdoğan, Down Sendromu Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Tekin Çelik Bilek Özel Eğitim Anaokulu'nu ziyaret etti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, okul müdürü Mete Çaykuş'un konuşmasıyla devam etti.

Açılışın ardından "Bizde Varız" down sendromu farkındalık sunumu gerçekleştirildi ve velilerle yapılan röportajlar izlendi. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan "Ayağında Takunya ve Renkli Adımlar" defile gösterisi sunuldu.

Programın sonunda Erdoğan, öğrencilerle birlikte "Sevgi El İzi" tablosunu tamamladı ve emeği geçen öğretmenler ile öğrencilere teşekkür etti. Erdoğan, etkinliğin farkındalık yaratma ve çocukların sosyal gelişimine katkı sağlama açısından önemli olduğunu vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —