Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Uzun mesajında, 19 Mayıs 1919'un sadece bir tarih olmadığını, küllerinden yeniden doğan bir milletin geleceğe attığı kararlı bir adım olduğunu ifade etti.
Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı bağımsızlık meşalesinin Amasya, Erzurum ve Sivas'a taşınarak tüm yurda yayıldığını belirten Uzun, bu mirasın bugün gençlerin omuzlarında olduğunu söyledi.
Gençlere duydukları güveni vurgulayan Başkan Uzun, Sivas Belediyesi olarak gençlerin her alanda gelişimini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anan Başkan Uzun, tüm gençlerin ve hemşehrilerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.