Allah’a hamdolsun

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hikmet Canpolat’ın kızı hafız oldu. Canpolat, “Bize bu günleri gösteren Rabbimize sonsuz hamdu senalar olsun” dedi.

09.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

09.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

STSO YENİ NESİL AKADEMİSİ BAŞLIYOR

Genç yöneticiler yetiştirmek amacıyla Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan yeni nesil akademi projesinin açılış etkinliğini gerçekleştirildi.

Yenilenebilir Enerji Sertifikası (I-REC) sahibi oldu

Sürdürülebilir bir gelecek için çevre dostu uygulamalara öncelik veren Tokat OSB, CK Enerji Çamlıbel Elektrik aracılığı ile Yenilenebilir Enerji Sertifikası (I-REC) sahibi oldu.

Karasu'dan mülakat tepkisi!

CHP’li Ulaş Karasu: “Cumhurbaşkanı tarafından sözü verilmiş olan, kamuda istihdam edilecek atamalar ve görevde yükselme, unvan değişikliği gibi sınavlarda mülakatların kaldırılmasına yönelik herhangi girişim gündeminizde midir?”

Açık havada aktivite felç riskini azaltır

Medicana Sağlık Grubu Kardiyoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. İsmail Erdoğu, “Yazın bol güneş almak, parklarda vakit geçirmek, bizi sadece mutlu etmekle kalmaz, aynı zamanda kalp hastalığı, kalp krizi, felç risklerini de azaltır” dedi.

Sivas'ta evlenecek çiftlere müjde

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, evlenecek çiftlere salon işletmecisi Ahmet Budaklı’nın yüzde 40 indirim yaparak destek olacağını söyledi.

Kapalı bypass ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ender yapılan kapalı bypass ameliyatı gerçekleştirildi.

Sanal Değil Sosyal Hayatta Kal

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından “Sanal Değil Sosyal Hayatta Kal” sloganı kapsamında teknolojinin bilinçli ve etkin kullanılmasına dikkat çekilmesi amacıyla yürüyüş düzenlendi.

STSO’da TÜBİTAK TEYDEP Destekleri Anlatıldı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Tanıtım Semineri düzenlendi.

"Edebiyat Akademisi" kapsamında öğretmenlerle buluştu

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Öğretmen Akademileri Projesi" kapsamında Sivas'ta düzenlenen eğitim programları devam ediyor.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeleri Belirlendi

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin, 2024 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda yeni üyelerin seçimi de gerçekleştirildi.

Yener’den Gazetemize Ziyaret

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’ı ziyaret etti.

08.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

08.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

Sivas Valisi Tokat’ta

Vali Yılmaz Şimşek, Tokat’ta düzenlenen Kelkit Havzası Kalkınma Birliği’ meclis toplantısına katıldı.