Bekir DOĞAN/ Gazeteci Yazar


Uzun Adama Sahip Çıkmak !

Ak Parti ve MHP Türkiye de bir tane bile Belediye Başkanlığı kazanmasa dahi Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi devam edecektir..


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Martta yaptığı konuşmada : “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim. Çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.” dedi.
Dün Ankara da Türk Halkına seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin son seçimi olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi: “Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın.” dedi..
1994 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığı gün, Türkiye Uzun Adamına sahip çıktı..
Siirt de okuduğu şiir sebebi ile : Ceza infaz yasası gereği hapis cezası 4 ay 10 güne inerken, çeşitli ertelemeler sonrasında İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı görevini bıraktı
Türk halkı : “ Bu Şarkı Burada Bitmez “ dedi.. 26 Mart 1999 günü Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesindeki Pınarhisar Cezaevi'ne girdi. 24 Temmuz 1999'da ceza süresini tamamlayarak cezaevinden tahliye edildi.
Bu şarkı burada bitmez , diyen halkımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2002 de kurduğu Ak Parti ile Hep Şampiyon yaparak balkon konuşması yaptırdı..
Sayın Devlet Bahçeli  Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın : “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim. Çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.” sözlerini kabul etmiyoruz, bizi bırakamazsınız ! Diye sesleniyor..
Devlet Bahçeli : “  Buradan sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyorum: Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın. Onun için cumhur ittifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz.” diyor.. güçlü lider diyor.. Güçlü Lider çok belediye başkanlığı kazanarak dünyaya gücünü göstermesi gerekiyor..
Benim gördüğüm şu ki : Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Final de Balkon konuşması yapması gerekiyor.. güçlü destek vermemiz gerekiyor..
Bu sebeple : Belediye Başkan adayı iyi adam veya kötü adam, Belediye Meclis üyeleri iyi adam veya kötü adam’a baklımaksızın Sayın Cumhurbaşkanı Final Maçında tam destek vererek ona teşekkür etmemiz gerekiyor..
Seçimi Cumhur İttifakı ve Ak Partili, MHP’li belediyeler kazanması gerekiyor.. Büyük lidere , Uzun adama son defa sahip çıkma zamanı diyorum..
22 yıllık, Belediye Başkanlığını göz önüne alırsak yaklaşık 30 yıllık siyasi hizmeti olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sahip çıkmalıyız güçlü lider olduğunu dünyaya bir kere daha göstermeliyiz..
Bugün Uzun Adama Sahip Çıkma Günü !
Hayırlı Ramazanlar