Naci YILDIZ / Gazeteci


Tokat´a selam olsun?

Türkiye Gazeteciler 2. Anadolu Zirvesi 22-24 tarihleri arasında Tokat´ta icra edildi. Ardından Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfının Genel Kurulu ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti´nin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.


Tokat´a selam olsun?

Türkiye Gazeteciler 2. Anadolu Zirvesi 22-24 tarihleri arasında Tokat´ta icra edildi.  Ardından Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfının Genel Kurulu ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti´nin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

      Bendeniz Sivas´tan Merkezi Ankara´da bulunan Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfının Denetim Kurulu üyesi olarak katıldım.Yani Tokat, 3 gün süreyle 50 vilayetten gelen yaklaşık 80 basın mensubuna ev sahipliği yaptı. Ama öylesine mükemmel bir ev sahipliği yaptı ki!  Katılımcıların hepsinden tam not aldı. 

       Türkiye´de Gazetecileri misafir etmek ve onları ağırlamak çok zordur. İşte bu zoru Tokat, büyük bir başarıyla yerine getirdi. Başta bu organizasyonun Tertip Komitesi Başkanı Kemal Özdilek, Tokat Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal İncesoyluer ve TGC yönetim kurulu üyelerini yürek ten tebrik ediyorum. Tüm katılımcılarla tek tek ilgilendiler. Saygıda kusur etmemek için adeta bir yarış içerisine girdiler.

       Tokat protokolü seçilmişi ve atanmışıyla birlikte üç gün süreyle Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfının yaptığı tüm etkinliklere katıldı. Kimse bana bu işi yapacak başka bir ili gösteremez.

       Başta vali olmak üzere İl ve ilce Belediye Başkanları,  eski Bakanı, Milletvekili, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Esnaf Odaları Birlik Başkanı,  siyasi parti İl Başkanları ile mükemmel bir sınav verdi.

Burada önemli olan 80 tane insanı yedirip içirip göndermek değil Tokat için bunun telaffuzu dahi söz konusu olamaz. Tokat halkının tek bir sloganı var.

?ACILARIMIZ BİR, SEVİNÇLERİMİZ BİR, MUTLULUKLARIMIZ BİR?

        Kendilerini buradan tebrik ediyorum. Tokat´a selam olsun diyorum.