İsmail TİMUÇİN


SÖYLENENLER UNUTULDU

Birileri diyebilir ki yahu şu ramazanda bunları gündeme getirmesen olmazmı diyebilir.


SÖYLENENLER UNUTULDU

Birileri diyebilir ki yahu şu ramazanda bunları gündeme getirmesen olmazmı diyebilir.

Lakin bende o kardeşlerime diyorumki düşman hiç boş durmuyor ve her gün yüzlerce Müslüman katlediyor,bunada bizim alnı secdeli yöneticilerimiz sebep oluyorlar ne yazıkki.  Söyleyin nasıl sessiz oluruz Allah aşkına.-Bildiğimiz doğruları söylemez isek Rabbimize nasıl hesap veririz,insafla düşünmek gerekmez,mi bu bizim alnı secdelilerin işlediği günah saymakla bitermi ?.

-Birincisi ve en önemlisi bir dünya lideri olan islam âleminin medarı iftiharı ve islam âleminin lideri ve Tayyip erdoğanında lideri olan Erbakan hocamızı arkadan hançerleyip üç kuruşluk makam mevki için sattılar ve 40 yıldır siyonizimle mücadele ederek elde ettiği birikimini mahvettiler.
-Yetmedi üstelik kendi yanlışlarını örtmek için milli görüşcüleri suçladı eset´ci olmakla suçladılar.
-Yetmedi 63 bin kâfir Amerikan askerini hakkariye getirip güneydoğumuzu işgal ettirecekti erbakan hocamızın bizzat milletvekillerine mektup yazıp yapmayın Allahtan korkun sizin yüzünüzden orada ölümüne sebep olacağınız bir tane masum yavrunun günahını yedi ceddiniz alnını secdeden kaldırmasa yine ödeyemezsiniz dedi ve milletvekilleri tezkereyi geçirmedi. 
-Tayyip erdoğanda buna karşılık milletvekillerini azarlayıp memurun maaşını nereden vereceğiz demişti. Bunu neden söylemişti çünkü amerikadan azar işitmişti seninle anlaşmamız böylemiydi diye. Onlarda madem tezkere geçmedi bizde incirlikten ameikaya ırakı bombalama izni verdik dediler bunu açıkca söylediler utanmadan sıkılmadan. hemde savunma bakanı sayısınıda verdi 4990 sorti yaptırdık diye !
- Yetmedi O zamanın ekonomi bakanı ali babacan (ıraka ilk bomba düştüğünde 8 buçuk milyar dolar paramız kasamızda olacak dedi ) Peki soruyorum size bunu bir Müslüman söylermi? Bu amerika kimi bombaladı sadece saddamımı ? 
-Ben söyleyeyim. Bizim imamımız imamı azamın kabrini sahabelerin kabrini ve torunlarını bombaladı.
-Bir buçuk milyon müslüman katledildi.
-Kafir amerikan askerleri beş yüz bin müslüman kadının ırzına geçtiler.Peki kimin eliyle.? Müslüman olduğunu söyleyen türkiyenin yöneticilerinin eliyle.
-Yetmedi Bir büyük israil projesi var ve tehlikesaçıyor ve,
eş başkanı olup israile yer açmak için elinden geldiğince islam ülkelerinin dağılıp boşaltılmasına yardımcı oldular.
-Yetmedi 2 sene esetle sarmaş dolaş olup tatillere çıktılar kardeşim dedi, vizeleri kaldırdık dedi, hatta beraber bakanlar kurulunu bile toplayacağız dedi,o zaman eset zalim değildi.Ama ne olduysa eset aniden zalim oldu, neden ? Çünkü amer ikadan emir öyle geldi olması gerekiyordu önceden söz

UTANMAZ-3

 

Yamuklara zor geliyor doğruluk

Sığır görse eğiliyor utanmaz

Mutedile yakışmıyor eğrilik

İman zayıf dağılıyor utanmaz

 

Sarılmıyor yardanın ipine

Güve düşmüş suratına tipine

Kafasını sokmuş batıl küpüne

Haberi yok boğuluyor utanmaz

 

Her gün karıştırır iç ile dışı

Marifet sanıyor yaptığı işi

Doluyu veriyor alıyor boşu

İnek gibi sağılıyor utanmaz

 

Haktan haberi yok batıl uşağı

Kafa bulutlarda bakmaz aşağı

Belinde durmuyor edep kuşağı

Kaşındıkça sığılıyor utanmaz

 

Söyle: Kul Refik´i kimliğin bile

Zillet çukurunda çırpın dur hele

Küfrün sarayında necisten kale

Kendisini ağılıyor utanmaz

 

Refik KUTLU-10.10.2015-Sivas

(Kül. Bak. Halk. Şairi)