Bekir DOĞAN/ Gazeteci Yazar


Siyasetin Tadı Tuzu Yok

1974 den beri olan tüm seçimleri bilirim bire bir yaşadım , ama bu kadar tatsız, tuzsuz bir seçim daha görmedim..


31 Mart 2024 seçimlerine bugünü saymaz isek 59 gün kaldı : Siyasetin ne tadı , ne tuzu var , yavan, tatsız , tuzsuz bir seçim gidiyor..
üç gün önce “Belediye Meclis Üyeleri “ başlıklı bir yazı yazdım... okuma rekoru kırdı, okuyan, paylaşan, bizi tebrik eden dostlara gönülden teşekkür ediyorum..
Herkesin söylediği şu oldu : “Abi çok doğru tespitler” destekliyoruz..
Özellikle : Ak Parti, CHP, MHP, YRP , İyi Parti ve seçime katılacak olan diğer siyasi partiler inşallah yazdığımız kurallara uyarlar..
Bugün Belediye Meclis üyesi dağılımına bakıyorum..
Ak Parti, MHP, İyi Parti ve CHP ‘li belediye Meclis üyeleri var..
1 Nisan 2024 sabahı ise yeni belediye Meclis üyeleri ile tanışmış olacağız..
Belediye Meclisleri nasıl olur onu o gün göreceğiz..
Burada sözümüz  Ak Partiye değil tüm siyasi partilere..
Özellikle belediye meclis üyesi bizden de olur diyen tüm partilere..
Kahramanmaraş ve halkımızı seviyorsanız ne olur , bu seçimlerde memleketin hayırına ufuk vizyonu, projesi olan kişileri belediye meclis üyesi adayı yapın..
Tüm ilçe belediyelerinin Meclislerinde, Büyükşehir Belediye Meclisinde mutlaka bir basın mensubu olmalıdır..
Partinizin görüşüne hangi gazeteci yakın ise onu belediye Meclis üyesi adayı yapın.. yaptığınız aday da mesleğinde duayen gazeteci olsun, bilgili kültürlü insan olsun, emin olun Basın Mensuplarının Belediye Meclis üyesi olması çok güzel hizmetlere vesile olur.. Basın Mensubu Belediye Meclisini çalıştırır..
Gazetecilerin de bir fikri , bir aklı var, bir siyasi görüşü var, Her ne kadar tüm siyasi partilerin toplantılarına gidip haberlerini yapsalar da bir oy verdiği partisi vardır.. ona karşılıksız sürekli destek vermektedir..
Bu arkadaşlarımız , kendine yakın olan siyasi partini seçile bilecek meclise girecek yerden Belediye Meclis üyesi olması Kahramanmaraş yararınadır.. Tüm ilçe Belediye Meclis üyelerine , tüm siyasi partilerden birer gazeteci belediye meclis üyesi adayı gösterilmelidir.. Merkez değil tüm ilçelerden..
Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan , MHP İl Başkanı Vahit Demiröz, CHP İl Başkanı Ünal Ateş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muhammed Aydoğar , İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek ve diğer partilerin il başkanları ile milletvekili olan partilerimizin vekillerine sesleniyorum.. birer gazeteci arkadaşımızı belediye meclis üyesi adayı yapın..
Gazeteci arkadaşlarımız partinize meclis üyeliği için müracaat etmemiş olabilir , siz davet eden aday yapın ilçenize katkı sağlar..
Göreceksiniz bundan Kahramanmaraş karlı çıkacaktır..
Her meslek gurubundan insanların olduğu gibi gazetecilerde belediye meclis üyesi olmalıdır..
Söylemesi bizden karar sizlerin sayın başkanlarımız..
iyi günler