Bekir DOĞAN/ Gazeteci Yazar


Siyaseti Kirletiyorlar !

İzmir ve Hamza Dağ, Temiz Siyaset Yapıyor..! Ya Biz ?


Cumhur İttifakı , Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ , bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını cevaplıyor.. gazeteciler ne sorarsa sorsun o bildiğini söylüyor..
Ahmed Hakan dayanamadı en sonunda  : “ CHP şöyle , Tunç Soyer böyle demeyecek misiniz ? Sorusuna.. cevap:
Hamza Dağ : Benim projem var , İzmir körfezini temizlemek pis kokudan İzmir’i kurtarmak, çevre yolu yapmak, trafik sorunu çözmek.. gibi projelerini sıralamaya devam etti. İzmir halkı orada yaşıyor ve görüyor Hamza Dağ söylemesine gerek var mı ?
Ankara’ya bakıyorum:
Mansur Yavaş’ın trolleri olduğu söylenen kişiler : Ak Parti adayı Turgut Altınok hakaretler kırıla gidiyor..
Her sosyal medya paylaşımın altına anında hakaretleri sıralıyorlar..
İstanbul , Antalya , Adana ve daha bir çok ilimiz  de benzeri olayları görmek mümkün.. insanlık bu mu ?
Sözün özü : Kahramanmaraş’ta herkesi Hamza Dağ olmaya davet ediyorum..
1 Nisan 2024 günü sabahı Kahramanmaraş’ı terk edecekler var ama biz buradayız , yine yüz yüze bakacağız, düğünde, cenazede , çarşıda , sokakta bir araya geleceğiz.. selam vereceğimiz iki dost kalsın !..
Bugün 16 Şubat 2024 cuma günü Mübarek Cuma dua edelim kardeşlerim : Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle bugün bir birimize dua edelim..
Herkesin bir ufuk vizyonu var, Allah hiçbir kulunu aynı yaratmamış, farklı , biri uçak yapar, biri doğru yolda eşeği sürüp götüremez, Biri ilaç yapar, biri de ameliyat, diğeri tarlada çalışır..
Biri fabrika sahibi olur, diğerleri onun yanında çalışır , Allah herkesin aklını zekasını, fikrini , görüşünü farklı yaratmış..
Kimi 10-20-50 hatta 100 sene ola bilecekleri ön görür , biri ise yarını ne olacak onun hesabını yapamaz..
O halde aklımızla yetinelim, kimsenin kalbini kırmayalım, Kahramanmaraşlı Belediye Başkan adayları, siyaset yapıyorum derken, ona buna hakaret , iftira atma yerine ne olur yapacaklarınızı anlatın..!
Oy alacaksanız Mevcut başkanları veya Hükumette küfür ve hakaret ederek değil, projelerinizle oy alın !
Projelerinize kaynağı nasıl bulacağınızı anlatın.. kimsenin kalbini kırmayın, bırakın Maraş'ı dünya bile , kalp kırmaya değmez ! Hayırlı cumalar..
İyi günler..