Orhan ARSLAN /Eğitimci -Yazar


ŞİMDİ BİR OLMA BERABER OLMA ZAMANI

Ülkemiz kendini tehlikelerden korumak ve sınır güvenliğini temin etmek için, sınır ötesi harekat yapmaktadır. Oradaki bölgeyi güvenli hale getirmek Ülke emniyeti için önemlidir. Çünkü, terör elemanları bu bölgeden sızıntı yapmaktadırlar.


 O kontrolsüz bölgede eğitilmektedirler. Bu da Ülkemiz için, her zaman tehlikeli bir durumdur.

SON TAKSİM SALDIRISI ÖRNEĞİ...

Bu harekat devam ederken Ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde olma zorunluluğu vardır.

Ülkemizde toplumu yönlendirmeye çalışan Basın Yayın, Yazar, Çizer, sanatçı ve kimi aydın olduğunu iddia eden, her şeyi ben bilirim benim dışımdakiler ne kadar okursa okusun ne kadar bilime sahip olursa olsun benim gibi düşünmüyorsa önemli değil,  onlar bir şey bilmez. Fikrinde olanlar.  Toplumu yanlış yönlendirmeye, Topluma bir şeyler verdiğini zannederken onlardan kademe, kademe her çeşit suçu işleyebilecek insanlar yetiştirmeye ve insanları tek taraflı düşünen birer, birey olarak hazırlamaya devam etmektedirler. Bu adamlar kimi zamanlar farklı takım tutan insanları bile, yaptıkları açıklama ve kışkırtıcı sözlerle birbirlerine düşürmeye çalışmaktadırlar. Onlara sorarsanız, bunu taraftarlık adına yaptıklarını söylerler. Bunların,  amaçları nedir bilinmez ama, yetiştirdikleri bu yanlış bireyler ve büyüttükleri bu bataklık bir gün kendilerine de zarar verecektir.

İşte bu tür insanlar yapılan harekat hakkında destek açıklamaları yapmazlar. Aksine ince, ince eleştiride bulunurlar. Hala sessizliklerini korumaktadırlar. Askerimize, güvenlik güçlerimize destek açıklamasında bulunmazlar. Sorarsınız bu halkı, bu coğrafyayı çok sevdiklerini ifade ederler. Hatta bazıları daha da ileri giderek karşı tarafı savunan açıklamalar da bile bulunabilirler. Yapılan harekatı bile eleştirebilirler. Bu kadar özgürlükleri vardır!

Böyle bir kritik zamanda toplumun tüm katmanlarını birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. Bugün siyasi malzeme aramanın anlamı yoktur. Ortada can pazarı vardır. Şehitler  vardır. Gaziler vardır.

Karşı tarafın saldırısı neticesi yine masum ve günahsız insanlar hedef alınmıştır.  Gaziantep' şehit düşen insanlarımıza  ALLAHTAN rahmet diliyorum. Yine çocuklar be bebekler hedefte idi. Terör örgütünün senelerden beri yaptığı iş budur. Savunmasız insanlar, Masum insanlar, çocuklar, kadınlar, sivil insanlar hedef alınır. Amaç ortalığa korku salmak, kaos çıkarmaktır.

Ancak, bunun bir bedeli vardır. Şu an o, bedeli ödüyorlar.

Bazı çatlak sesleri her zaman duyduğumuz gibi, şu anda da duymaktayız.

Allah askerimize, güvenlik güçlerimize yardım eylesin... Girmiş oldukları bu harekattan en az zararla dönmeyi nasip etsin. Şehitlere rahmet, gazilere acil şifalar dileyelim.

Bugün en azından dualarla tüm güvenlik güçlerimizin yanında olmak zorundayız...

Allah'ım sen onlara yardım et... Sen onları mahcup etme... Onlara güç ve kuvvet ver... İman ve Vatan sevgisini yüreklerine indir. Yüce Milletin duaları ile, onların her türlü acılarını dindir. Başarılı ve sağlıklı bir şekilde yurtlarına geri dönmeyi nasip eyle...

AMİİİNNN...