Orhan ARSLAN /Eğitimci -Yazar


NİCE BEŞİNCİ YILLARA

NİCE BEŞİNCİ YILLARA


NİCE  BEŞİNCİ   YILLARA

Yayın hayatına başladığımız günden beri geçen zamana baktığımızda; uzunca bir süreyi geride bıraktığımıza şahit oluyoruz. Temennimiz, daha uzun süre yayın hayatına devam etmektir. Okuyucularımızdan ve takipçilerimizden aldığımız, bu güçle yolumuza devam edeceğiz. Allah, bu uzun ve meşakketli yolda yanımızda olsun, diye dua etmekteyiz. Genelde, Ülke meseleleri gündemimizi oluşturmaktadır. Özelde şehrimizin meseleleri, sevinçleri, kederleri, geleceği, geçmişi, ekonomisi, gelişmişlik süreci, sorunları gibi meselelerde yazmaya devam edeceğiz. Şehrimizin haberleri, sosyal hayatı, kültür hayatı, kısacası tüm konularımız, bizim direkt ilgilendiğimiz konular olmaya devam edecektir.

Sizlere, doğru ve yansız haber vermeye, tarafsız kalmaya, sadece habercilik adına çalışmaya, bu alanda sizleri bilgilendirmeye tüm gücümüzle çalışacağız. Kimi zaman görevimizi yerine getirirken, kimi zaman yeteri kadar görevimizi yerine getiremiyeceğiz. Şimdiden aksaklıklarımızdan, eksikliklerimizden dolayı, sizden özür dileriz. Amacımız, ilkemiz gazetecilik anlayışımız, sizlere doğru ve dürüst hizmet ettirmeyi gerektirir. Doğru ve yansız yorumlar sunmaktır.

Geçen zaman içerisinde; bizden aldığınız haberlerle bilgilendiniz. Bazen, sevindiniz. Bazen üzüldünüz. Bazen bilmediğiniz konularda aydınlandınız. Kimi zaman; gündemi bizimle takip ettiniz. Kimi zaman; en ses getiren, iz bırakan haberleri bizden öğrendiniz. Her alanda verdiğiniz destekle; yayın hayatımıza devam edeceğiz. Bu bağlılık, belirli zamanlarda bir aile ortamı gibi, oldu. Bu ortamın oluşması ve devam etmesi için gayret göstereceğiz.

Gelecekte, daha nice huzur dolu yıllarda; ufkumuzu açan, neşemizi çoğaltan, içimizi aydınlatan, duyduğumuzda sevinç ve neşe kaplayan, nice haberleri ve yorumları sunmak isteriz. Devletimizin ve Milletimizin, meselelerinin çözüldüğünü bildiren haberler vermek isteriz. Ülke ekonomisinin zirve yaptığı, işsiz kimselerin azaldığı, geçim sıkıntısının sıfıra indiği, memnun edici haberleri servis etmek, bizleri de ayrıca sevindirecektir. Birlik ve beraberliğimizin, kıskanılacak derecede pekiştiği, bu sayede huzur ve güvenin var olduğu; insanların mutlu ve bahtiyar olduğu haberlerle sayfalarımız, dolsun isteriz. Bizlerde insanımıza; böyle haberler aktarmakla mutlu ve mesut oluruz.

Daha nice senelerde, daha nice sayfalarla; bizleri ve sizleri mutlu edecek, dolu, dolu yayın hayatımız olsun isteriz. Bizim çıktığımız bu yolda; sizin her alanda verdiğiniz desteği önemsiyoruz. Bizlere vereceğiniz destek sayesinde; bizde sorumlu ve tarafsız yayın hayatımıza devam etmek istiyoruz. Bu sayede bize destek veren, senelerden beri, bizi takip eden, bizlerin yayınları ile haberdar olan, tüm dostlarımıza, okurlarımıza selam olsun. Allah bizleri ve sizleri, daha nice güzelliklerde buluşturmayı nasip etsin... Daha nice yıllara, daha nice başarılı yayın hayatı ile yola devam etmeye... Yol uzun, yol meşakketli, ancak; sonuç mutlu ve huzurlu olsun...