Rukiye TOY / Ak Parti Sivas Milletvekili


MİLLET OLMAK

MİLLET OLMAK


 O, kara gecenin! 15 temmuz un seneyi devriyesini geride bıraktık. Emperyalist zalimler ve yerli işbirlikçileri, birlikte millet iradesini, esasta milletin öz değerlerini, hiçe sayan ve tepeden bakan bir avuç zalim, kan emici vampirler, meşru zeminde iktidar olamayacakları, malüm olan bu zorbalar,  yönetimi zorla ele geçirme adına milletin üzerine, acımasızca havadan ve karadan saldırdılar. Neyaparsanız yapın, hangi ittifakı hangi partiyi kurarsanız kurun, adını ne koyarsanız koyun,  olmadı küresel zalimlerden destek alın, bu millet size iktidar vermez, vermeyecekte ! Sizler asla bu milletin değerleri ile uyumlu değilsiniz, dar geliyorzunuz, ithal malısınız.
        Saldırıların beşinci seneyi devriyesi,  unutmadık,  unutmayacağız,  unutturmayacağız. Bu canice saldırının ardında, 251 şehit, yüzlerce yaralı (gazi) bıraktı. 
        Bilemediler, bu necip millet tozların dan yeniden doğar, her türlü imkansızlıklara rağmen, özgürlüğünden, bağımsızlığından, bayrağından, vatanından, namusundan, inancından asla ödün vermez.Millet olmanın gereğini yerine getirir. Musallat olan kahpelere, herzaman dersini vermiştir, vermeyede devam edecektir. Onbeş temmuz bağımsızlık uğruna, silahlara karşı duruş ve direniş günümüz kutlu olsun.
        Yaşasın özgür Türkiye, yaşasın küresel emperyalizme karşı,  şanlı direnişimiz. Yaşasın, inanç ve değerlerimizi, istismar eden, sömürü aracı olarak kullanan,  münafık ca yapılanmalara karşı,  Güçbirliği eden feraset sahibi milletim. 
       Selam olsun, Halis demirlere, selam olsun,  özgürlük uğruna kurşunlara  koşan, göğsünü vatanı milleti için siper eden, uğrunda şehit düşen, tüm şehitlerimize. Selam olsun, dünde, bu günde, yarında vatan için yaralanıp gazi ünvanı alan tüm kardeşlerimize. Selam olsun, vatan, bayrak, özgürlük, bağımsızlık, din, mukaddesat,  hülasa, mukaddes davası uğruna,  korkusuzca, mücadele eden, usanmadan,  yılmadan, serden geçen tüm, gazi ve şehitlerimize.
        Rabbim, ülkemizi ve ümmeti bu ve benzeri sınavlardan birdaha geçirmesin.
Allah'a  emanet olunuz. Selam ve dua ile