Rukiye TOY / Ak Parti Sivas Milletvekili


Meral Akşener;  İsrail başbakanı, Binyamin Netan yahu için, "Erdoğan'ın İsrail versiyonu" ifadesini kullandı .

Bu ifadeyi kullanmak, ya akıl tutulması, ya ülkeye ihanet,  yada Sayın Cumhur başkanına duyulan kin ve ihtiras ın ifadelere yansımasıdır.


Akıl tutulması olamaz ,ülkeyi yönetmeye talip, zoraki, vizyonsuz, misyosuz, çakma bir lider. İhanet, Elimizde ciddi bilgiler olmadan,  asla diyemeyiz. Zira bizler müfteri değiliz. Ancak kin ve ihtiras,kompleks, haddini aşan ifadeler, bilerek veya bilmeyerek Ülkemize ciddi zararlar verir. Bay Kemalde,  hemen ardından destek.Ondada Ülkeyi dış ülkelere gambazlama alışkanlığı var ve hatta genlerinde, ülkenin değerlerine karşı,emperyalist batı ile mücadele etme var. Daha ileri seviyede, akil bir insan. M.Kemal1939 da (ölümünden biryıl sonra,zeytin yasasını çıkartı) diyecek kadar, dahi biri.
          Temel bey, Kendisine Sivas belediye başkanı iken yapılanları unuttu, Sayın Cumhur başkanına olan kin ve hasetlikleri kimlerle yanyana  duyuyor. Rizedeki olayı kınıyor, Doğru! olmamalı idi, geldikleri gibi gitmeli idiler. Ancak provakatörce davrandıkları, bahse konu dahi değil. Meral hanımı da, kına! bu ifadeler, haddi aşan ifadeler. Sayın cumhur başkanını en yakından tanıyan, yol arkadaşısın.
           Babacan da, yaklaşık aynı ifadelerle, sosyal medya üzerin den kınıyor. Sen kendi ihanetini kına. Beraber yürüdüğün insanlara nasıl ihanet ettin.Yarin de bugün ki yol arkadaşlarına yaparsın.Kaldıki yüzde beş destekçisi yok, yıllarca hükümetlere ikinci adam oldun.Bu davranışta ki insanlara, Nankör derler. 
       Sayın Reis, bu kadar,düşmanlığı hak etmiş birimidir diye insan kendine sormadan geçemiyor. Sıhhi düşündüğümüzde çok ta düşmanca tavırlar izah edilmeyecek kadar uçuk geliyor.
           Muhalif sin, sonrası, iktidar çaban gayet doğal, bizde bu davranışa şapka çıkarırız. Aksi;kin, ihtiras, iftira, yalan, katil, diktatör gibi yakıştırmaları, Batı, ABD,  Müstemleke tipi, Ülkeler, Suud, mısır vs.
          Bu düşünsel izah sonrası, sayın C başkanımız neler yapmış onu irdeleyelim.
Tüm dünya mazlumları nın yanında durmuş. Suriye, ırak, Mısır(Mursi harakatı) miammar, yemen vs.Zalime zalimsin demiş, yüzlerine katilsiniz, zorbasınız, ifadelerini, çekinmeden söyleyebilecek kadar riyasız bir liderdir. Mazlum, Filistin halkının yanında, Mescidi aksanın İsrail tarafından işgal girişimi karşısında, diplomatik mücadelesi, İslam ülkelerini uyarması davasına bağlılığı ve ihlâsı malümümüzdür. Onlar, illa, ellerini Mescidi Aksadan. çekmeli,legal bir yapılanma değil Terör devleti ifadesini İsrail'de hep kullanmıştır. İçerde yıllarca çete yapılanması ile ülkeyi içerden yıkmaya çalışan Feto yu, PKK yı, PYD yi, deaşı bitirme noktasına getirdi.
         Ülkeyi, ekonomik, sanayi, savunma sanayi, enerji, yol,  spor alanları, okul, eğitim, üniversite, hülasa her alanda geldiğimiz noktayı tek tek saymasamda bazı konulara değinmeden geçemeyeceğim.
          Yerli tank, top, füze, helikopter, İha, Siha, denizaltı, sondaj gemiler, sismik araştırma gemileri, savaş gemisi, Libya ile yapılan antlaşma petrol arama alanını genişletme ve uluslararası dik, omurgalı, duruşumuzun ifadesi, dünya beşten büyüktür ifadesi, Emperyalist zalimlere karşı mazlum, ulusların uyarılması, hak arama direncini artırmanın haykırışıdır. Anladım Reisi, zalım, katil, zorba, elikanlı uluslar sevmez. Düzenlerine karşı haykıran, tüm mazlumların umudu, sesi. RTE
     İçerdekilerin hırsı tepkisi, düşmanlığını bir yere koyamıyorum. İktidar değişikliği, iktidara gelme uğraşı her siyasetci gibi normaldir, sayğı duyarım. Ancak Türkiye'deki muhalefet, siyasi rakip olmaktan öte düşmanca tavırlar sergilemeleri, düşündürücü. 
            Abdülhamid hana  yapılan, yerli ihanet çeteleri aklıma geliyor. Hem
 Reisin etrafı ihata edilmiş,hemde, uluslararası ihanet çeteleri ve o ihanet çetelerine karşı dahi ane verdiği mücadele.Reisin.İndirilme uğraşı sıradan bir iktidar değişikliğinden öte, Tüm mazlumları umudu ülkemizin,öze dönüş sinyali veren ve bu yolda hızla yürüyen,Türkiye'nin durdurulması. Bize düşen kakınan, büyüyen ülkemizi ve ülkenin Cumhur başkanını yanında bu desteğimizi giderek artırmak ve yola devam demektir. Selam ve dua ile.