İsmail TİMUÇİN


KUDÜS

Var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden Siyonist İsrail küstahlığını devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Mescid-i kasa´da üç Müslüman´ı Şehit eden İsrail Müslümanları Mecid-i kasa´ya sokmamak için elinden geleni yaptı. İlk Kıblemiz olan Me


KUDÜS

Var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden Siyonist İsrail küstahlığını devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Mescid-i kasa´da üç Müslüman´ı Şehit eden İsrail Müslümanları Mecid-i kasa´ya sokmamak için elinden geleni yaptı. İlk Kıblemiz olan Mecid-i Aksa´nın her kapsında sözde İsrail polisi denilen katiller sürüsü bekliyor. Mescidin içi tarumar edilmiş, içerdeki tüm dolapların kilitleri kırılmış, tüm kuyuların kilitleri parçalanmış ve içerisi savaş alanına dönmüş durumdadır. Siyonist İsrail istediği zaman ezanı susturmakta, istediği zaman Müslümanların Mescid-i Aksaya girmesini yasaklamaktadır.

Siyonist İsrail iç güvenlik Bakanı olarak nitelendirdiği insan insan kasaplarından Gilad Erdan, tüm Müslümanların gözüne bakarak ?Mescid-i Aksa bizim elimizde, Açılıp kapanması konusunda ilk ve son söz İsrail´e aittir. Diğer devletlerin konuyla ilgili ne düşündüklerini umursamıyoruz? demesi bir meydan okumladır. Ne yazıktır: ki bu meyden okumaya karşı İslam ülkelerinin yöneticileri en ufak bir tepki gösterememektedirler.

Özellikle üstüne basa basa kendilerini İslam ?Müslüman kimliğini öne çıkararak tanıtan sivil toplum kuruluşlarına birçok yapının uzun bir süredir İsrail´in küstahları konusunda sessiz kalışı ibretliktir. İsrail´in varlığına alışmak, İsrail ile normalleşmeyi kabul etmek, İsrail´in zulmünü görmezden gelmek her Müslüman için utanç vericidir. 

Belli çevrelerin elinde olan ekranların ve manşetlerin konuyu yok sayması, Müslümanların bir birilerinden habersiz kalması doğru değildir. Bizler Filistin´de olup bitenleri yakından takip ediyoruz ve yakından takip etmeliyiz ve terörist İsrail´in yaptıklarına suskun kalacak değiliz kardeşlerimizin gereği olarak da tüm Müslümanları bu konuyla ilgili onurlu bir tutum ve davranış sergilemeye davet etmekten de geri kalmayacağız ?.

MESCİD-İ AKSA

 

Mescidi aks mı? Göğe merdiven

İlk Kıble gâhîmiz, duyun Müminler

Filistin davası seninde davan

Neyi beklersiniz Sayın Müminler

 

Bize Hak emreder sünnet örneği

İnanç bir kaledir iman direği

Cihat olmalıdır bunun gereği

Kur-an ahkâmını yayın Müminler

 

Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar

Mümini yurdunda vurduruyorlar

İsrail´e toprak verdiriyorlar

İslam, a oynanan oyun Müminler

 

Gâvuru, dost, edip. Yanında duran

Kim görmüş gâvurdan mümine yaren

Var mı Müşriklerden insanlık gören

O gül Muhammed, e uyun Müminler

 

Haçlı orduları İslam yurdunda

İsrail´le Amerika ardında

Mason kafalılar koltuk derdinde

Artık tavrınızı koyun müminler

 

Refik-i dert ettim kardeş derdini

Dert etmezsen öldürürler ferdini

Korumalı Müslümanlar yurdunu

Artık gerçekleri deyin Müminler

 

REFİK KUTLU 01.11.2014/SİVAS

(KÜL. BAK. HALK. Şairi)