İsmail TİMUÇİN


EFSANE BAŞKAN OSMAN SEÇİLMİŞ ?!!!!!!!

Milli görüşün. Sivas´ta 15 yıl kesintisiz. Belediye başkanlığını yapan ve aynı zamanda Sivas sporunda başkanı olan eski Sivas Belediye Başkanı Sayın Sayın Osman Seçilmiş bugün 19. 08. 2016 tarihi itibariyle Hakkın rahmetine kavuştu.


EFSANE BAŞKAN OSMAN SEÇİLMİŞ ?!!!!!!!

                   Milli görüşün. Sivas´ta 15 yıl kesintisiz. Belediye başkanlığını yapan ve aynı zamanda Sivas sporunda başkanı olan eski Sivas Belediye Başkanı Sayın Sayın Osman Seçilmiş bugün 19. 08. 2016 tarihi itibariyle Hakkın rahmetine kavuştu. Ve aynı gün ilkindi namazını müteakiben Ulu camimizden bütün sevenlerinin ve il protokolünün Milli eğitim Bakanı Sayın ismet Yılmaz ve diğer Sivas Milletvekilleri ile Saadet Partisinin Genel Başkanı Sayın Mustafa KAMALAK başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Sivas´ımızın diğer bir efsane Belediye Başkanı Sayın Temel KARMULLAOĞLU ve Saadet partisinin il ve ilçe teşkilatlarının tamamı Merhumun bütün sevenleri ve spor camiasının da katılımları ile Yukarı tekke aile mezarlığına, defnettik. Ancak gördüğümüz bir gerçek vardı: ki her kesim tarafından sevildiğini vefatında görmüş olduk. Herkese neden efsane Belediye Başkanı dedirtmiş şahit olduk .

Sevda kurmuş gönüllerde

İncindim diyen olmadı

İsmi dolaştı dillerde

Gocundum diyen olmadı .       

               

                  Evet, efsane Belediye başkanımız Osman seçilmiş abeyimizi bugün hakkın rahmetine uğurladık Allah rahmet eylesin bu nedenle ölümünü duyduğum anda aklama gelen birkaç dörtlüğü yazarak siz değerli dostlarla sevenleriyle paylaşmak istedim ve tekrar allahtanrahmat diliyorum ve yakanlarına baş sağlığı diliyorum sabrı cemil niyaz ediyorum???Saygılarımla

 

OSMAN SEÇİLMİŞ BAŞKANIMA,

Yoksul babasıydı Osman seçilmiş
Allah´ın Rahmeti üstüne olsun
Vefa atınla pir nur kabir açılmış
Allah´ın Rahmeti üstüne olsun

Zor zamanda Şehremin, din ilime
Rehber oldun gidilecek yoluma
Hakkın helal eyle girem salına
Allah´ın Rahmeti üstüne olsun

Yedirmedin yetimlerin malını
Bırakmadın yaratanın yolunu
Sen dal oldun bu halk attı elini
Allah´ın Rahmeti üstüne olsun

İnsanoğlu ölümü mutlak tadacak
Bilmem ki kul Refik orda nedecek
Her kes eşit o mahşere gidecek
Allah´ın Rahmeti üstüne olsun

Refik KUTLU /19-08-2016 SİVAS
(Kül. Bak. Halk. Şairi)