İsmail TİMUÇİN


DOST KİME DENİR.!!!

Kanlı darbenin arkasında "stratejik ortak, doğal müttefik, kadim dost" abd, ab ve israil´in olduğunu kabul etmeyen, görmeyen kalmadı. amaç, ülkeyi suriye, ırak gibi iç savaşa sürükleyip, işgal etmekti.


DOST KİME DENİR.!!!

kanlı darbenin arkasında "stratejik ortak, doğal müttefik, kadim dost" abd, ab ve israil´in olduğunu kabul etmeyen, görmeyen kalmadı. amaç, ülkeyi suriye, ırak gibi iç savaşa sürükleyip, işgal etmekti. elhamdülillah başaramadılar. şimdi yapılacak iş şunlardır. ayıdan post gavurdan dost olmaz. abd, israil ve ab ile ilişkiler gözden geçirilmeli.ve en alt düzeye indirilmelidir. ab ye girme önerisi geri çekilmelidir. fabrika ayarlarına (milli görüşe) acilen dönüş yapılmalıdır.

tamam bu adam ajan ve provokatör. 1991 yılında papaz, 2005 yılında ise kardinal olduğunu söylemişim, yanılmadım. bu adamı ve kadrolarını yetkili makamlara getirenlerin hiç mi günahı yoktur. ev sahibi masum mudur? devlet adamının "beni kandırdılar, aldattılar.bilemedim. özür dilerim " deme hakkı olamaz. yönettiğiniz bir ülke var ve bu ülke kos koca Osmanlı ülkesi bu ülkenin ağırlığı nasıl Osmanlı zamanında viyana dan ses getiriyordu ama şimdi burnumuzun dibindekini göremez hale gelinmişse başkalarında kusur aramak yerine kendimize bakmalıyız amacım kimseyi suçlamak değil amacım. siyonistlerle yada siyonistlere dostumuz diyerek hiçbir doğru işin yapılmayacağıdır ve her Her işin başında Allah,ın rızası  olmalıdır..

bir iç savaş provası olan 15 temmuz kanlı darbe girişiminde, milletin verdiği vergilerden maaş alan milletin parası ile alınan silahları millete çeviren ve kurşun sıkan insanların hem sütü mikropludur, hem de kanı bozuktur. isimler önemli değildir. ruh yabancı olduktan sonra, bedenin önemi yoktur ve vatanını seven halkımızın hakkını vermek gerek ülkemize milletimiz sahipçıkmışıtır. bana göre miletimiz bir ders vermişitir bunu iyi anlamak ve bu millete milli ve manevi değerlerini yaşatmaktan başka derdimiz olmamalı  ?saygılarımla

Dostu Yazdım

Bir dostuma dedim bul doğru yolu

Hak ile batılı seç diye yazdım

Yaş kemale erdi düzelt şu hali

Kabrinde bir nur aç diye yazdım

 

Yetişilmez bu dünyanın işine

Çok şeyler geliyor insan başına

Güvenme sakın ha toprak taşına

Sırat köprüsünü geç diye yazdım

 

Bilirim dünyalık malı seversin

İnsanı başına koymaz savarsın

Vara yok diyerek elin ovar,sın

Artık kötülükten kaç diye yazdım

 

Parmağında vardır her daim karan

Dostunun başına çok bela saran

Azrail gelecek bellidir sıran

Kendi kefenini biç diye yazdım

 

Gâvur dost edilmez ayette var, ya

Yetmez, mi mümine Muhammet yar ya

Yaratanı dost et bağrına sar ya

Şahadet şerbeti iç diye yazdım                           

 

Kul Refik büyüğün sözünü aldım

Dinledikçe anladım hazını aldım

Yardan aşkının közünü aldım

Allah dostu başa taç diye yazdım

 

Refik KUTLU /SİVAS /02.08.2013

(Kül. Bak. Halk. Şairi)