Dr. Fatmagül Saklavcı


" LÂ YERHAM VELÂ YÜRHAM"

( MERHAMET ETMEYENE MERHAMET EDİLME)


" LÂ YERHAM VELÂ YÜRHAM"

( MERHAMET ETMEYENE MERHAMET EDİLME)

Atalarımız " Merhametten maraz doğar"

demişlerdir. Sinsice, alçakça kahpece devletimizin bekâsına, milletimizin birliğine geleceğe olan ümitlerimize ve hayallerimize kasteden ihanet çetesi 15 temmuzdan sonra Türk milleti tarafından tepesine indirilen kahredici yumruk sayesinde iyice sersemlemiş şimdi merhamet, merhamet demeye başlamıştır.!

Aldığım bir takım istihbarata göre bazı hatırı sayılır Sivil Tolum Örgütü temsilcilerini, Millet vekillerini hatta Bakanları devreye sokarak devlete sulh teklif etme yoluna ğirmiştir.

Gün ağarıp ortalık aydınlandıkça yeni yeni birtakım ihanet belgeleri ortaya döküldükçe bu eli kanlı kukla kahpe örgütün yapısı daha iyi anlaşılmaya başlamıştır. Dün İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu´nun tuttuklandığı haberini alınca itiraf etmem gerekirse adeta sarsıldım hiç beklemezdim meğer gezi olaylarının mimarlarından biri imiş. Bir vali düşününki olaylar başlıyor aradan saatler geçiyor ne olaylardan haberi var nede görev başında. Ta o zaman şüphelenmiştim.Ama bir türlü hesabı sorulamadı. Gezi olaylarının gizemi aradan nerdeyse üç buçuk yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen hala aydınlamadı.

Gezi olayları deyip geçmeyin birinci darbe girişimi gezi kalkışmasıdır. 2013 Mayıs ayında Türkiye İMF´ ye olan borcunu sıfırlamış Borsa 93.000 rakamını geçip 100.000 lere doğru tırmanışa geçmiş, asrın projesi Marmaray hizmete açılmış, Yavuz Sultan Selim Köprüsünün temeli atılmış, Faizler 4.60 a kadar düşmüş tam böyle bir dönemde Türkiyenin ayağına çelme takılıyor ve herşey tersine dönüyor yüz milyarlarca dolarlık fatura çıkıyor.

İkinci ve üçüncü kalkışma 17-25 Aralık 2013 Darbe girişimleridir. Bu kalkışmalardada türkiye ağır ekonomik faturalar ödemiştir. Bunları niçin söylüyorum; " Hafıza´i beşer nisyan ile malüldür " de onun için.

Bu darbe girişimleri sonunda " İnlerine girdik giriyoruz sözleri " demekki girilmemiş veya girilememiş olmalıki bu ihanet çetesi tarafından 15 Temmuz darbe girişimine cür´et edildi.

"ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR! "

Başlık biraz argo oldu ama Anadoluda söylenen bir Atasözü olduğu için ve meramımı iyi anlattığı için buraya koymak zorunda kaldım.

Zinhar, kesinlikle bu eli kanlı kukla kahpe örgüte merhamet edilmemeli, aman verimemelidir. Başlanan temizlik harekatı yarıda bırakılmamalıdır. Bu kahpe örgüt belkide zaman kazanmak için her yolu deneyecektir. Gelecekte tekrar bir kalkışmada bulunmamasının garantisi yoktur. Bunlarla devlet arasında sulhe aracı olanlar açık söylüyorum ya gaflet yada ihanet içerisindedirler.

NE PAHASINA OLURSA OLSUN İHANET ÇETESİNİN ELEBAŞISININ ABD´ DEN İADESİ SAĞLANMALIDIR.

ABD ile ilişkiler bozulacakmış varsın bozulsun. Böyle kahpe dostlar düşman başına. İadesi sağlandıktan sonra idamın önünündeki Anayasal ve Yasal engeller kaldırılmalı. İdamla yargılanmalı. Vatana ihanetten idam cezası verilip yaşına başına bakılmadan cezası derhal infaz edilmelidir. Kahraman Milletimiz 15 Temmuzda ve sonrasında asil duruşu ile Dünya Siyaset Tarihine ismini altın harflerle yazdırmıştır. Diğer milletlere ilham ve örnek olacak böyle zaferin Dünya Siyaset Tarihinde bir benzeri daha yoktur. Milletimizin Devletinden isteği budur. Eğer bu isteğe duyarsız kalırsanız, zor günlerinizde böyle bir milleti meydanlarda bulamazsınız...