ZAFER İNANANLARINDIR

ZAFER İNANANLARINDIR

Saadet Partisi’nin 8. Olağan Kongresi, coşkuyla gerçekleştirildi. Oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan hemşehrimiz Temel Karamolluğlu yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Saadet Partisi’nin 8. Olağan Kongresi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde coşkuyla gerçekleştirildi. Oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan hemşehrimiz Temel Karamolluğlu yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. “Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var" sloganıyla yapılan kongrede konuşan Karamollaoğlu, “Önce ahlak ve maneviyat düsturuyla, ‘Yaşanabilir bir Türkiye’, ‘Yeniden büyük Türkiye’, ‘Yeni ve adil bir dünya’ için yapacağımız tüm çalışmalarımızı Cenâb- Allah bereketli kılsın. İnanıyoruz ki; ‘Zafer inananlarındır ve zafer yakındır!’ Allah yâr ve yardımcımız olsun” dedi.

Saadet Partisi’nin 8. Olağan Kongresi, "Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var" sloganıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı hemşehrimiz Temel Karamollaoğlu'nun tek aday olduğu kongrede, partinin toplam 1200 delegesinden, 1050'si oy kullandı.

Kongrede yapılan seçim sonucu, oyların tamamı geçerli sayıldı. Karamollaoğlu, oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak, yeniden genel başkan seçildi.

Kongrede konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu,  81 ilden ve yurt dışından kongreye katılım sağlayan Milli Görüş sevdalılarına hitaben; “Zulme boyun eğmeyenler, hoş geldiniz! Haktan başkasının karşısında eğilmeyenler, hoş geldiniz! Ne pula ne de kula asla minnet etmeyenler, hoş geldiniz! Yalnız hakkı söyleyenler ve yalnız hakikatin peşinden gidenler, hoş geldiniz. ‘Yaşanabilir bir Türkiye’, ‘Yeniden büyük Türkiye’ ve ‘Yeni bir Dünya’nın kurulması için gece gündüz çalışan hanım kardeşlerim, genç kardeşlerim; hoş geldiniz, sefalar getirdiniz! Allah sizlerden razı olsun.” diyerek katılımcıları selamladı.

 “HER BAHAR BİR ÇİÇEKLE BAŞLAR”

Bundan tam 53 yıl önce merhum lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ilk adımını attığında; "Bir çiçekle bahar olmaz" diyenler olduğunu anımsatan Karamollaoğlu, kendisinin de "Ama her bahar bir çiçekle başlar." yanıtını verdiğini ifade etti.

“MİLYARLARCA LİRAMIZ FAİZ LOBİLERİNE AKTARILIYOR”

Adalet düğmesi yanlış iliklenince ekonomide ve diğer her alan duvara toslamamanın mümkün olmadığını vurgulayan Karamollaoğlu, adalet açığını kapatmadan; cari açığı, bütçe açığını ve dış ticaret açığını kapatmanın mümkün olmayacağını söyledi.

Hukuksuzluğun norm haline geldiği bir ülkede, gelir dağılımındaki adetsizliği gidermenin de mümkün olmadığına değinen Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “İşte 2022 Türkiyesi’nde; Milyonlarca işsizimiz var! Bakmayın siz kürsüde atılan nutuklara; milyarlarca liramız her yıl faiz lobilerine oluk oluk aktarılıyor! Milyonlarca asgari ücretlimiz açlık sınırının altında ve geri kalan milyonlarca çalışanımız da ancak yoksulluk sınırının altında bir ücrete mahkum edilmiş! Emeklilerimizin durumu ise hepsinden vahim. Zaten aldığı üç kuruşluk maaşı da doğrudan veya dolaylı olarak kızına, damadına, gelinine, torununa veren bu insanlara; reva görülen ücret bu mu olmalı Allah aşkına? Bugün bir telefon almak veya bir kafede oturmak bile kendisine lüks görülen evlatlarımız, siz iktidara geldiğinizde hayata gözlerini yeni açmıştı. Ne kabahati var bu gençlerin? “60-70 yıllık ekmek teknelerini kapatan esnafımızın, enflasyon nedeniyle çarşı-pazardan eli boş dönen ev hanımlarımızın, kantinde istediğini alamayan çocuklarımızın ne kabahati var?”

“YERYÜZÜ ÜZERİNDE KAN VE GÖZYAŞI OLUK OLUK AKIYOR”

Türkiye’nin dış politikası ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, Büyük Ortadoğu Projesi’nin adım adım uygulandığını, Büyük İsrail Projesi’nin sinsi bir şekilde yürütüldüğünü, birilerinin ise "normalleşmek" için sıraya girdiğini söyledi.

İslam dünyasının sahipsiz kaldığını dile getiren Karamollaoğlu, “Yeryüzü üzerinde kan ve gözyaşı oluk oluk akıyor, akıtılıyor. ABD ile Rusya, NATO ile Şangay arasında adeta pinpon topuna dönen bir dış politika anlayışıyla hareket ediliyor. Boyla, posla, sembolik fotoğraflar ve kürsülerden atılan süslü nutuklarla içeride bir algı oluşturuluyor. Ama dışarda durum tam tersi. Irak'ta katledilen milyonlarca Müslümanın sorumlusu kim? Afganistan, Yemen, Keşmir, Filistin, Suriye, Doğu Türkistan'daki Uygur Türkleri; 20 yıl önce ne durumdaydı, şimdi ne durumdalar? Coğrafyamızda sınırlar fiilen değişmiş, kendi sınırlarımız adeta kevgire dönmüş. Milyonlarca mülteci oradan oraya savruluyor. Ayrıca Adalar ve Kıbrıs tam bir çıkmazda! Bugün başka meselelerde ‘diplomasi kahramanı’ ilan edilenler ise 20 yıldır tüm bu olup bitenleri ya seyretmiş ya da figüran olarak rol almış!” dedi.

Karamollaoğlu, yeni bir başlangıcın şafağında ve tarihi bir dönemecin eşiğinde olduklarını belirterek Cumhuriyetin "Yeni Yüzyılı"nı inşa etmek için, artık geçmişin travmalarından hep birlikte kurtulunması gerektiğini söyledi.

6’lı masaya atıfta bulunan Karamollaoğlu, “Kurulan bu masanın ayaklarının; Tunceli'nin, Kocaeli'nin, Sivas'ın, Konya'nın, Afyonkarahisar'ın ve Ankara'nın bereketli topraklarına sapasağlam bastığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Bu masanın çapı; Edirne'den Hakkari'ye, Muğla'dan Artvin ve Ardahan'a, İzmir'den Van'a, Sinop'tan Hatay'a; 81 ilimizi kapsayacak kadar geniştir. Ezcümle, bu masanın genişliği 783 bin 562 kilometrekaredir! Ülkemizin ihtiyacı da budur; insanımızın özlem ve hasretle beklediği ses de işte bu masadan yükselmiştir ve Allah'ın izniyle bu masa; Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanını belirleyecek, parlamento aritmetiğinde de çoğunluğu elde ederek, ülkemizin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretecektir.” dedi.

Saadet Partisi’nin kutuplaşan değil kucaklaşan, külfetin de nimetin de hakça paylaşıldığı bir Türkiye'nin teminatı olduğuna dikkati çeken Karamollaoğlu, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Saadet Partisi, adil devletin, adil paylaşımın ve insanca yaşamın, müreffeh bir Türkiye'nin, gençlerimizin geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye'nin teminatıdır. Evet kararlıyız! Milletin iktidarında Saadet olacak! Milletin iktidarında adalet olacak! Özgürlük olacak! Huzur ve güven olacak! Milletin iktidarında üretim olacak! Alın teri olacak! refah olacak!” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda partililerin ayağa kalkmasını isteyen Karamollaoğlu, “1969'da giydiği Milli Görüş gömleğini bir daha hiç çıkarmayanlar, 90'lı yıllarda iktidar olmanın şehvetine ve sarhoşluğuna kapılıp da bu gömleği hiçbir zaman kirletmeyenler, o günleri yaşamamış fakat o günlerin özlemini çekenler ve 2000'li yıllardan bugüne, iktidarın nimetlerine aldanmayıp, iktidarın baskılarına boyun eğmeyip, bu gömleğin ütüsünü hiç bozmadan, kırıştırmadan üzerinde taşıyan genç kardeşlerim, milletin ve tarihin huzurunda şimdi sizlere soruyorum; Hazır mısınız? Bizi biz yapan, ahlaki ve manevi değerlerimizi ihya etmeye hazır mısınız? Kötülüğü hüsrana uğratmaya hazır mısınız? Zulmü, adaletle bertaraf etmeye hazır mısınız? Umutsuzluğu, umutla yok etmeye hazır mısınız? Yandaşlığı, liyakat ile değiştirmeye hazır mısınız? Yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız? Milletin iktidarında, her toplum kesimine hizmet götürmeye hazır mısınız? Yani özetle, barış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye’yi inşa etmeye hazır mısınız? Maşallah. Bir kez daha görüldü ve anlaşıldı ki; Hazırsınız. Kararlı ve hazırız. ‘Önce ahlak ve maneviyat’ düsturuyla, ‘Yaşanabilir bir Türkiye’, ‘Yeniden büyük Türkiye’, ‘Yeni ve adil bir dünya’ için yapacağımız tüm çalışmalarımızı Cenâb- Allah bereketli kılsın. İnanıyoruz ki; ‘Zafer inananlarındır ve zafer yakındır!’ Allah yâr ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 



Anahtar Kelimeler: ZAFER İNANANLARINDIR
  • Cumartesi 27.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 27.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16