Yerli Malı Haftası Ziyaret
Yerli Malı Haftası nedeniyle Sivas Doğa Koleji anaokulu öğrencileri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (STSO) ziyaret etti.
Ziyarette öğrencilere, Sivas'ta üretilen ürünler hakkında bilgi verildi. Daha sonra Meclis Salonunda öğrencilerle bir araya gelen Sivas TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, ziyaret nedeniyle öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.
Eken, yerli malı kullanımı konusunda uyarılarda bulunarak, “Yerli malı kullanımı ülkemiz için son derece önemlidir. Yerli malı ürünleri kullanırsak ülkemiz büyür ve gelişir. Yerli malı kullanımı konusunda sizlerde ailelerimize uyarılarda bulunun ve özellikle yerli ürünler tercih edin” dedi.
Öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayan Eken, Yerli Malı Haftasının geçmişte daha bilgilendirici geçtiğini ifade ederek, "Bu konuda farkındalık oluşturmaya çalışan eğitimcilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
ERKEN TEŞHİSİN ANAHTARI: ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
- Pazartesi 9.5 ° / 3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 12.5 ° / 2.1 ° Güneşli
- Çarşamba 11.7 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu





