Vaktin kazası yok

Vaktin kazası yok

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sivas´ta bir dizi programa katıldı.

Vaktin kazası yok

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sivas´ta bir dizi programa katıldı.

İlk olarak yeni stadyum inşaatını gezen Yılmaz ve Güllüce daha sonra Toptancılar sitesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, Bakan Güllüce´nin Sivas´a yaptığı yatırımları anlatarak desteğinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz seçime az bir süre kaldığını ve ülkenin kaybedecek vakti olmadığını vurgulayarak, ?´Her şeyin kazası var ama vaktin kazası yok´´ dedi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sivas´ta düzenlenen bir dizi programa katılarak incelemelerde bulundu, seçmenlerle bir araya geldi. İlk olarak okullar bölgesini ziyaret eden Başkan Yılmaz ve Bakan Güllüce yeni stadyum inşaatını gezdi. İnşaatı devam eden stadyuma giren Başkan ve Bakan çalışmalar hakkında bilgi aldı, ardından Toptancılar Sitesi esnafları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Bakan Güllüce Sivas belediyeleri ile sık sık görüşmeler yapıldığını ve sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bakan İdris Güllüce, ?´Belediyeler ile sık sık bir araya gelerek sorunların çözümü için çalışmalarımızı olmaktadır. Bu bağlamda Sivas, yerel yönetimleri bizim bakanlıktan en fazla faydalanan bir ilimizdir´´ dedi.

?Düşman okları AK Partiye yöneliyor´

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Bakan Güllüce, bütün şer odaklarının hedefinde AK Partinin olduğunu söyleyerek, ?Düşman oku nereyi gösteriyorsa, dost oradadır´ dedi. Seçmenin elini vicdanına koyarak karar vermesini isteyen Güllüce yaptığı konuşmada, ?´1 Kasımda şuna dikkat etmek lazım; İmam Şafi´nin bir sözü var ?Düşman oklarının yöneldiği yere baktığınızda dostunuzu bulursunuz´ diyor. Türkiye´de her kesin, her şer odağın hücum ettiği nokta AK Parti. Merkel´inden Amerika´sına, Rusya´sından içerdeki dışarıdaki sayamayacağımız kadar yerler AK Parti´ye veya Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. O zaman ?Ben bu ülkenin birliği, dirliği için nerde olmam lazım´ diye sorduğunda elini kalbine koysa, 30 saniye düşünse, nerde olması gerektiğini düşünse kalbi ona Ak Parti diye işaret edecektir. Bunun vatandaşlarımıza anlatmamız lazım. Seçime az süre kaldı bu sürede yapılacak çok şey var.

13 sene önceki Türkiye´siyle tanınmayan bir Türkiye oluşturuldu. İnsanlar geçmişi unutuyor. Dünya hep böyleydi, Türkiye standartlar hep böyle yüksekti diye düşünüyor. Böyle değildi. 1 milyar para bulmak için bu ülkenin maliye bakanı, başbakanı, bakanları çalmadık kapı bulamadılar, 1 milyar para bulamadılar. Cottarelli diye bir adamın çantası burada moda oldu. Çünkü her gelip gittiğinde krediyi verecek mi vermeyecek mi? Biz bu Türkiye´yi yaşadık. AK Parti hükümet olduğunda Türkiye böyle bir durumdaydı. Üç ay önce bana toplu açılış için program yapma isteği geldi. Ben toplam değerini sordum ve 550 milyon olduğunu öğrendim. ?550 milyon için başbakanı nasıl çağıracağız. Ayıp, küçük bir şey için.´ dedim. Daha sonra düşündüm ki Türkiye ne kadar değişmiş. ?Ülke 1 milyon lira bulamazken, şimdi 550 milyonluk açılış için başbakanı çağırmıyoruz´ dedim. Bu Türkiye´nin büyüdüğünün göstergesidir. Bunun örnekleri yüzlerce. Bunun devam etmesi lazım, devam etmesi için istikrar ve AK Partinin tek başına iktidar olması gerek´´ dedi.

CHP´li Başkan Ziyaret Etti

Toptancılar Sitesi kahvaltı programında Altınyayla Deliilyas Belde Belediyesinin CHP´li başkanı Hayati Akbulut programa katılarak Başkan Yılmaz ve Bakan Güllüce ile kısa süreli sohbet etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce´den gördüğü destekten ötürü teşekkür eden Akbulut daha sonra ayrıldı. Bakanlığın Sivas´a desteklerini anlatan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, ?´Sayın Bakanımız bir Erzurumlu olarak, her yatırım dile geldiğinde bakanımız mutlaka Sivas ve Sivas´tan sonra yatırımın yapılmasını söyledi. Aksi halde Türkiye´nin bütün yatırımlarını batıya korsanız ağırlık böyle olur, buradaki insanları tutamazsınız batıya doğru kayar dedi. Kendisini bakanlığı döneminde Sivas´a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan çok büyük destek aldık. Cumhuriyet Halk Partili Deliilyas Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi hem konteynerleri hem araçları aldığını söyledi. Sadece Cumhuriyet Halk Partili Deliilyas belediyemiz değil diğer bir çok belediyemiz sayın Bakanımız tarafından bir çok destek gördü. Kendisine teşekkür ediyorum´´ dedi.

?Partiler kırmızı çizgilerinden vazgeçemedi´

Başkan İsmet Yılmaz yaptığı konuşmada, ?´Gönül arzu ederdi ki bir hükümet çıksın veya tek başına çıkmadıysa koalisyon şeklinde olsun. Ama bir şekilde partiler kırmızı çizgilerini geçemedi. Her ne kadar kırmızı çizgilerimiz yok, koymadık dedilerse de hükümet kurulamadığına göre o noktaya geldik. Bir hükümet kurulacak uzlaşma ve mutabakata varamadılar. Anayasa´daki kurallar işledi. Bundan kaygı duymaya gerek yok. Eğer kurallar işliyorsa bunda bir sıkıntı yok. Anayasa´daki kurallar işledi. Milletin önüne sandık yeniden geldi. 7 Haziran´dan sonra 1 Kasım´da bir yıl içerisinde iki seçim oluyor. Geçen yılda bir yıl içerisinde iki seçim olmuştu. 1 Kasım´da sandığı vardığınızda elinizi vicdanınıza koyduğunuzda karar vereceksiniz. Türkiye´nin bu zor dönemde güçlü bir iktidara ihtiyacı var mı? Yok mu? Güçlü hükümetlere gerek yok. Zayıf hükümetlerle de, koalisyonlarla da olabilir. Koalisyonlarla kısa da sürebilir. 2002´ye kadar gelen AK Parti hükümetine kadar 80 yılda 58 hükümet gelmiş. Demek ki Türkiye´deki hükümetlerin ortalama ömür 1.5 yıl. Bir buçuk yılda ne yapıla bilir? Eğer derseniz ki biz koalisyona razıyız. Gençler bilmiyor ama biz 70´leri gördük 90´ları gördük. Eğer derseniz Türkiye´nin uzun dönemli bir hükümete ihtiyacı yok. Kabulümüz. Eğer derseniz ki istikrara da, güçlü hükümete de gerek yok kabulümüz. Millet ne derse başımızın üstünde yeri var. Her şeyin kazası var ama vaktin kazası yok? dedi.

Esnaf buluşması sonrası Başkan Yılmaz ve Bakan Güllüce kent meydan gezisi yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Öğlen yemeğinde ise engelliler, gazi ve şehit yakınları ile bir araya gelindi. Seçim bürolarının ziyareti sonrası ise Bakan Güllüce ilimizden ayrıldı.



Anahtar Kelimeler: Vaktin kazası
  • Cuma 11.7 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.3 ° / 6.3 ° Güneşli
  • Pazar 20.2 ° / 7.5 ° false

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13