“Türkiye’nin En Başarılı Teşkilatı Olacağız”

“Türkiye’nin En Başarılı Teşkilatı Olacağız”

“Türkiye’nin En Başarılı Teşkilatı Olacağız”

“Türkiye’nin En Başarılı Teşkilatı Olacağız”

“Türkiye’nin En Başarılı Teşkilatı Olacağız”

Türkiye’de en erken seçim startını Sivas Merkez İlçe Teşkilatı’nın verdiğini belirten Kuzu, 2015 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Sivas Merkez İlçe Teşkilatı olarak önlerine bir hedef koyduklarını belirten Kuzu, “Bizim Sivas Merkez İlçe olarak tek bir düşüncemiz var. Türkiye’nin en başarılı teşkilatı olacağız. Başbakanımızdan da bunun ödülünü alacağımıza inanıyoruz. Gece gündüz çalışacağız, örnek olacağız.” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki AK Parti’nin yeni yapılanma süreci ve 2015 seçimlerine ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Davutoğlu Başbakanlığında Sivas’ın bugüne kadar aldığı hizmetlerin devam edeceğini belirten Kuzu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti Sivas Milletvekilleri ile görüşerek Davutoğlu’na, 2015 genel seçim mitinglerine Sivas’tan başlanılmasını teklif edeceklerini söyledi.

KONGRE SÜREÇLERİ BAŞLADI…

Parti teşkilatlarındaki yeni yapılanma süreçlerini değerlendiren Kuzu, delege, ilçe ve merkez ilçe, il, kadın kolları ve gençlik kolları seçimleri ile ilgili takvimin işlediğini belirtti.

Merkez İlçe Başkanlığı görevini devralmasının ardından yaşanan süreci de kısaca özetleyen Kuzu; “Teşkilat başkanımız Süleyman Soylu ile birlikte teşkilatlanma yapılarında belirli düzenlemelere gidildi. Bununla ilgili de 300’e yakın ilçe başkanlığında değişme oldu. 3’te bir oranında il başkanlıklarında değişiklikler oldu. Bununla birlikte bize de görevi tebliğ ettiler. Biz de hemen yönetim kadrolarımızı oluşturduk ve önümüze Cumhurbaşkanlığı seçimi geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimi için yönetimimizle birlikte sabah-akşam demeden mahalle başkanlarımız, köy temsilcilerimizle birlikte çalıştık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sivas’ta yüzde 70 gibi büyük bir oy oranına kavuştuk. Bu konuda hem mahalle başkanlarımıza, hem ilçe yöneticilerimize ve köy temsilcilerimize sonsuz teşekkürler sunuyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçimi bitti, sonrasında ise yeni Başbakanımız ile birlikte kongre süreci başladı. 9. ayın 16’sı itibariyle delege liste ilanımızı panomuza astık.  20’sinde panodan indirdik. Sonrasında o mahallerde delege olabilecek üyelerimizin ilanını yaptık. Şuan itibariyle kesinleşmiş listelerin ilanını asıyoruz. 10. Ayın 11’i itibariyle delege seçim tarihi başlıyor. 10’uncu ayın sonunda kesinleşmiş delege listeleri ilana asıldıktan sonra 11. ayın biri ile 11’i arasında ilçeler kongrelerini yapacaklar. Sivas Merkez ilçe başkanlığı olarak bizimle beraber 17 ilçemiz var. Biz merkezle başlamak istiyoruz. Bununla ilgili olarak sayın bakanımız, vekillerimiz ve il başkanımızla görüşmelerimizi yapıyoruz. 11. Ayın ilk haftası ya da ikinci haftası biz kongremizi yapmak istiyoruz.

Biz kongremizi yaparken kesinlikle genel merkezimizin göndermiş olduğu bilgiler doğrultusunda hareket ediyoruz. Ben kendi şahsım adıma söylüyorum; geçmişte hangi partiden olursa olsun siyaset yapmış, AK Parti’de ilçe başkanlığı, il başkanlığı, milletvekilliği yapmış, mahalle başkanlığı yapmış herkese saygım sonsuzdur. Mümkün olduğu kadar eskiden milletvekilliği yapmış, merkez ilçe başkanlığı yapmış Sivas’ta ikametgâhı olan kişilerin tamamını yazacağım delege olarak. Görüşü ne olursa olsun, beni sevsin sevmesin. Niye? Çünkü hak ediyorlar.

Biz usule uyacağız. Delegelerimizi düzgün bir şekilde yapacağız. Genel merkezimiz delegeler bittikten sonra ‘Ahmet Kuzu bu işi seninle devam ettiriyoruz’ derse aday olacağız. Ama genel merkezimiz, ‘Allah senden razı olsun seçimi iyi bir şekilde atlattın ama biz şu isimle devam etmek istiyoruz’ derse ona da saygı duyacağız. Çünkü biz AK Partiliyiz ve yeni gelen yönetime destek vereceğiz.

Tabi delege ve merkez ilçe-ilçe seçim süreçleri bittikten sonra 2. Ayın sonu itibariyle il kongrelerimiz ve kadın kolları, gençlik kolları kongrelerimiz yapılacak.” Dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI

TEŞKİLATI OLACAĞIZ”

AK Parti Sivas Merkez İlçe Teşkilatı olarak Türkiye’de en erken seçim startını kendilerinin verdiğini belirten Kuzu, 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunun bilincinde olduklarını belirtti. Köy köy, kapı kapı dolaşarak insanların elini sıktıklarını sohbet ettiklerini belirten Kuzu, hedeflerinin “Türkiye’nin en başarılı teşkilatı olmak” olduğunu söyledi.

Kuzu, şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzde en önemli seçimlerden biri var. Çünkü Anayasa değişikliği önümüze çıkacak. Biz ne yaparsak yapalım, çoğunluğu da elde etsek, Cumhurbaşkanı da bizim partimizden çıkan bir isim olsa dahi Anayasayı değiştirmedikçe karşımıza hep sorun çıkıyor. Biz AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki seçimi çok önemsiyoruz. O yüzden de Türkiye’de AK Parti teşkilatları olarak seçim startını veren ilk il Sivas Merkez İlçe’dir. Kongre müzesinin yanında 50’ye yakın araç ve yeni Başbakanımızın resmi ile biz bunu başlattık. Şuanda Sivas’ta kent merkezinde insanlar siyasi olarak bir esnafın elini sıkmazken biz, köy programları yapıyoruz. Köylere tek tek gidiyor, muhtarların yanına uğruyoruz. Bize hiç kimse seçim var diye geliyorsunuz diyemiyor.

Bizim Sivas Merkez İlçe olarak tek bir düşüncemiz var. Türkiye’nin en başarılı teşkilatı olacağız. Başbakanımızdan da bunun ödülünü alacağımıza inanıyoruz. Gece gündüz çalışacağız, örnek olacağız.

Teşkilatlanmayı insanlar, ‘koltuğum var, burada oturuyorum. İşi olan, ihtiyacı olsun’ yanıma gelsin diye düşünmesin. Biz herkesin ayağına gideceğiz. Farklı görüşte insanların da yanına gideceğiz. İlla bizim görüşümüzden, bizim partimizden olan arkadaşlar olacak diye bir kaidemiz yok. Ben her farklı görüşteki insanın, esnafın dükkânına girer oturur, onlardan oy ister, neden oy istediğimi açıklar, bir çayını içer çıkarım. Biz, her kesin hak ettiği, mahalle başkanlarımızın, ilçe yöneticilerimizin, teşkilat kademelerinin değer gördüğü, partiyi seçim den seçime uğranacak bir yer değil her zaman gelip oturulup sohbet edilecek bir yer haline getireceğiz ve milletvekili seçiminde de kendi teşkilatlarımıza en yüksek oranda katma değer sağlayacağız. Türkiye’nin de en başarılı teşkilatı yapacağız.”

“KİMSE UMUTLANMASIN”

AK Parti’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde oy kaybedeceğine inananların her seçim sonrası olduğu gibi yine hayal kırıklığı yaşayacağını belirten Kuzu, muhalefeti de eleştirdi.

Kuzu; “AK Parti kurulduğu günden beri her zaman önüne engel çıktı. Her engel sonrası ve seçim öncesinde de ‘AK Parti bitti, çöktü, kapanacak, oyları düştü’ diye söylenmiştir. Bakın artık AK Parti herkesin partisi haline geldi. Belirli bir gurubun değil. Niye? Yaptığı hizmetlerle insanların gönlünü kazandı.

Ben sayın başbakanımızla birlikte oylarımızın düşeceğine değil, çıkacağına inanıyorum. Tabi ki Cumhurbaşkanımız partimizin kurucusudur. Zaten gönlümüzde baş tacı olmuştur, en büyük oy oranı ile Cumhurbaşkanı olmuştur. Ancak, AK Parti’nin devamının olacağının da temellerini atarak gitmiştir. O yüzden ben başarılı olacağımıza inanıyorum.

Muhalefetin tek bir amacı var. Kendileri, ‘ben çalışıyım, kapı kapı dolaşayım, oy isteyim, muhalefetliğimi yapayım’ demiyor da,   ‘AK Parti’nin içinde sorunlar çıksın, başbakanı değişsin, bakan istifa etsin’ diye düşünüyorlar. Kapı kapı dolaşalım, köydeki Hatice teyzemizin elini öpelim diye bir dertleri yok. Böyle bir siyasette olmaz, muhalefette olmaz. O yüzden kimse umutlanmasın” ifadelerini kullandı.

SİVAS’IN KAZANIMLARI

DEVAM EDECEK

Sivas’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kazanımlarının devam edeceğini belirten Kuzu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Sivas için önemli bir şans olduğunu belirtti.

Kuzu, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz başımızda olduğu sürece hiçbir sıkıntı olmayacak. Sayın Bakanımızla, Sayın Başbakanımızın geçmişe dayalı hukuklarının iyi olduğunu biliyorum. Sayın Bakanımızdan dolayı Sivas ile ilgili her yatırım takip ediliyor. Sivas’ın kazanımları yeni dönemde de devam edecek. Sivas AK Parti’ye verdiği desteğin karşılığını her zaman olduğu gibi bundan sonra da alacak.”



  • Cumartesi 12.5 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.9 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 7.4 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16