SİVAS’IN TEK AVM’Sİ “İVA PARK” ADIYLA HİZMETTE 

SİVAS’IN TEK AVM’Sİ “İVA PARK” ADIYLA HİZMETTE 

Sivas’ın ilk ve tek alışveriş merkezi olarak açılışı yapılan Sivas Yatırım Ortaklığı Ticaret A.Ş. ortaklığındaki Primemall Sivas; İVA Park Alışveriş Merkezi adıyla hizmet vermeye devam edecek.

Sivas’ın ilk ve tek alışveriş merkezi olarak açılışı yapılan Sivas Yatırım Ortaklığı Ticaret A.Ş. ortaklığındaki Primemall Sivas; İVA Park Alışveriş Merkezi adıyla hizmet vermeye devam edecek. 
Değişen adı, yepyeni kurumsal kimliğiyle hizmet verecek olan İVA Park Alışveriş Merkezinin relansman basın toplantısı gerçekleştirildi. 
Toplantıya Sivas Yatırım Ortaklığı Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım’ın yanı sıra yönetim ve kiralama süreçlerini devralan JLL firmasının Türkiye Eş CEO’su Dora Şahintürk, JLL Türkiye Yeniden Kalkınma ve Muhasebe Kıdemli Direktörü Gökhan Faik Yazıcı ve JLL Türkiye Yönetim Direktörü Hakan Tomar katıldı. 
SİVAS’TA 15 İŞ İNSANI BİR ARAYA  GELDİ
Programda konuşan Sivas Yatırım Ortaklığı Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Bugün alışveriş merkezimizin yeni bir başlangıcını tanıtmak için bir aradayız. Biliyorsunuz biz bu yatırımı yapmak için Sivas’ta 15 iş insanı bir araya  geldi. Güzel bir örnek gösterdik. Biliyorsunuz özellikle Anadolu’da ve Sivas’ta çok ortaklıkların yürümeyeceği konusu söylenirdi. Biz bu bağlamda da örnek bir yatırım yaptık. Özellikle son yıllarda yaşadığımız ekonomik sıkıntılar ve kur artışlarından da büyük sıkıntı çekmemize rağmen başladığımız gibi aynı şekilde ortaklarımızla devam ediyoruz. İlişkilerimiz, ortaklığımız güçleniyor. Yani para kaybediyoruz ama ilişkilerimiz aynı şekilde devam ediyor. Bunu belirtmek istiyorum” dedi. 


JLL FİRMASIYLA BUGÜN ANLAŞTIK
Alışveriş  merkezimizin daha iyi olması, daha başarılı olması için uluslararası AVM işletmecisi olan Primemall ile yola çıktıklarını kaydeden Yıldırım, “5’inci senesi doldu ve yaşadığımız tecrübelerden de yola çıkarak daha iyi yönetecek, daha iyi marka getirebilecek, daha tecrübeli ve sadece alışveriş merkezi işleten bir firma değil aynı zamanda dünyadaki insan ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar içerisinde olan ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren JLL firmasıyla bugün anlaştık. Hayırlı olsun diyorum. Önce ismini değiştirmekle başladık. İVA Park. Biliyorsunuz biz her zaman Sivas’tayız ve Sivas’tan hiçbir zaman kopamıyoruz. Böyle bir düşüncemiz de yok zaten. Sivas’ın anlamı biliyorsunuz üç soğuk, üç pınar, üç göze. Bundan yola çıkarak Sivas’ın baş ve sondaki S harflerini kaldırarak üç harfini aldık. Hem böyle bir çağrışım yaptık hem de Sivas’ın geçmişteki ismini tekrar gündeme getirerek kültürel açıdan da hizmet etmek istedik. Biliyorsunuz projemiz 2017 yılında faaliyete geçti. O günden bu güne de hizmet verdi, Sivas’ın bir eksikliğini giderdi. Ama özellikle pandemiyle beraber, kur artışıyla beraber sıkıntılar yaşadık ama bugün de dimdik ayaktayız. İnşallah daha iyi olacağız” dedi. 
Yıldırım; “JLL firmamıza çok güveniyoruz. Dünya tecrübesini buraya aktaracak. Hem yeni markalar getirecek hem de Sivas’ın ekonomik, kültürel hayatına katkı sunacak. Bizim bu kararımızın Sivas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız belasız nice yıllar geçirmeyi diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 


BURASI SİVAS’IN BULUŞMA NOKTASI OLSUN İSTİYORUZ 
Osman Yıldırım’ın ardından yönetim ve kiralama süreçlerini devralan JLL firmasının Türkiye Eş CEO’su Dora Şahintürk konuştu. 
Şahintürk; “Bugün aslında bir relansman değil yeni bir hikâyenin başlangıcı için bastığımız bir start düğmesi gibi, bir başlangıç noktası gibi görüyoruz bugünü. İsmimizden de heyecanlıyız ama bu ismin altını doldurmadığımız sürece çok da bir şey ifade etmiyor. Biz istiyoruz ki burası Sivas’ın buluşma noktası olsun, zaten mevcutta olan gücüne güç katsın. Güçlenerek devam etsin ve Sivaslı için de ekonomisini içeresinde barındıracak önemli bir değer olsun. Zaten öyle ama umuyoruz ki o değere daha nice değerler katarız” dedi. 
JLL Türkiye Yeniden Kalkınma ve Muhasebe Kıdemli Direktörü Gökhan Faik Yazıcı ise “Mağazalarımızda değerli kiracılarımızla yatırımcılarımızla birlikte alışverişi bir deneyime çevirmek, sosyal bir yaşam alanı sunmak gibi çalışmalarımız var. Bunu Sivas’la buluşturmaktan son derece mutlu ve heyecanlıyız. Bu heyecanı sizlerle paylaşmaktan da mutluyuz. Pandemi süreciyle birlikte değişen alışveriş deneyimi, alışveriş alışkanlıkları, sosyalleşme ihtiyaçları projemizle ziyaretçilerimize buluşturma hedefindeyiz ve bunda başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi. 
ÇOK HEYECANLIYIZ
JLL Türkiye Yönetim Direktörü Hakan Tomar da “Biz bildiğiniz üzere genel olarak gayrimenkul üzerinde uzmanlaşmış global ve profesyonel bir danışmanlık şirketiyiz. Uzman ekibimizle yatırımcılarımıza bütünleşik hizmetler sunuyoruz. Şu anda 80 ülkede 330’dan fazla kurumsal ofis ve 98 bin çalışanımızla hizmet veriyoruz dünyada. Türkiye’de ise ofis, lojistik, gayrimenkul, otel pazarlarının yanı sıra aktif 40’ın üzerinde alışveriş merkezinde yönetim ve kiralama hizmeti veriyoruz. Sivas İVA Park’ta yeni aramıza katılanlardan birisi ve çok heyecanlıyız. Global ve çok kültürlü bir yapıya sahip olmamız nedeniyle doğudan batıya birçok şehirde hizmet veriyoruz. Yaptığımız projelerin tümünde yerel hassasiyetlere global bir çözümle birleştirerek ortaya projeler sunuyoruz ve bunları uyguluyoruz hep beraber. Yönetimini ve kiralamalarını yaptığımız AVM’lerin ihtiyaçları doğrultusunda projelerin genel fotoğraflarını çekip ihtiyaçları belirliyor ve bunlara çözümler buluyoruz. JLL Türkiye’yi sektörden ayrıştıran en önemli faktörlerden bir tanesi sadece AVM ve perakende de değil yerel, bölgesel ve kültürel pazarlarda da gayrimenkulün her formunda yatırım ve yönetim konusunda uzman bilgilerimizi hepimize sunuyoruz” dedi. 
Konuşmaların ardından Yıldırım ve JLL firması yetkilileri basın mensuplarının sorularını yanıtladı. /SULTAN ŞEHİR/



Anahtar Kelimeler: SİVAS’ ADIYLA HİZMETTE
  • Salı 23.8 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.4 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 17.8 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16