“Sivas, Büyük Bir İvme Kazanacak”

“Sivas, Büyük Bir İvme Kazanacak”

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından Mart Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi

“Sivas, Büyük Bir İvme Kazanacak”

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından Mart Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi

AK Parti Mart ayı İl Danışma Meclisi’nde konuşan İl Başkanı Av. Ziya Şahin, “Hükümetimiz sürekli projeleriyle Sivas’ın gelişmesine destek olmaya devam ediyor. Özellikle önümüzdeki Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Kızılırmak Projesi, Kuzey Çevre Yolu, Gemerek Barajı, Hayvancılıktaki teşvik kapsamı ve daha birçok projeyle Sivas büyük bir ivme kazanacak ve geleceği çok rahatlıkla yakalayacaktır diye ümit ediyoruz” dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından Mart Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, teşkilatlar olarak 7 Haziran seçimlerine hazırlandıklarını kaydetti.

Teşkilatlar olarak seçim çalışmalarının devam ettiğini ve buna rağmen Danışma Meclisi toplantısını yapmak istediklerini belirten İl Başkanı Şahin, “Geçtiğimiz ay il teşkilatımızın kongresi vardı. Kongremiz nedeniyle danışma meclisimizi yapmamıştık. Önümüzdeki süreçte de zaten Seçim Koordinasyon Merkezimiz kurulacak. 10 Şubat itibariyle seçim takvimi başladıktan sonra biz her hafta bir program yapmak vesilesiyle seçim çalışmalarımızı değerlendiriyoruz” dedi.

Yapılacak yatırımlarla Sivas’ın geleceği yakalayacağını belirten Şahin, “AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, ilimizi ziyaretin de birçok müjde vermişti. Yine yaptığımız görüşmelerde Başbakan Davutoğlu’nun verdiği müjdeleri Bakanımız ve Milletvekillerimizin takip ettiklerini öğrendik. Sivas’ın Anadolu’nun ortasında bir tarih ve kültür şehri olması hasebiyle gelişmekte ve gelişmeye devam etmektedir. Hükümetimizde sürekli projeleriyle Sivas’ın gelişmesine destek olmaya devam ediyor. Özellikle önümüzdeki Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Kızılırmak Projesi, Kuzey Çevre Yolu, Gemerek Barajı, Hayvancılıktaki teşvik kapsamı ve daha birçok projeyle Sivas büyük bir ivme kazanacak ve geleceği çok rahatlıkla yakalayacaktır diye ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şahin şunları kaydetti:

“Hem ülkeyi düzlüğe çıkaran AK Parti teşkilatı olarak, hem de Sivas teşkilatı olarak seçim öncesini iyi değerlendirip, ülkemizin bir daha koalisyonlara maruz kalmaması için AK Parti iktidarının sürmesi için hem milletimiz hem de mazlum milletlerin önünün açılması ve AK Parti’nin onlara yaptığı sahipliğinin devam etmesi için canla başla çalışıyoruz.

Bütün kongrelerimizi geride bıraktık. İnşallah 7 Nisan tarihinden sonra da bir aday tanıtımı programıyla da çalışmalarımıza start vereceğiz ve aynı şekilde de inşallah iki tane de miting planlıyoruz seçim sürecinde. 7 Haziran genel seçimlerinin ne kadar önem arz ettiğini AK Parti olarak çok iyi biliyoruz ve ona göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hem milletimizin hem de Sivas’ımızın AK Parti’den başka çaresinin olmadığını da görüyoruz.

İnşallah AK Parti olarak hem yapacağımız projelerle, hem de yapımı devam eden projelerle Sivas çok daha güçlenecek ve çevremizdeki illere fark atacak vaziyete gelecektir. 7 Haziran seçimlerinden ne kadar güçlü çıkarsak, devlette, hükümette başımızda o kadar dik olarak duracaktır.”

Burada konuşan Sivas Belediye Başkan vekili Erdal Karaca ise konuşmasında, “AK Parti’de siyaset yapmanın ve yerel yönetimler içerisinde olmanın bana verdiği mutluluk ve duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bildiğiniz gibi önümüzde yaklaşmakta olan çok önemli bir seçim var. Bundan önceki süreçlerde yaptıkları gibi aramıza nifak tohumları ekmek isteyen halk ayaklanması dahil her türlü organizeye adeta organizasyon şirketi gibi çalışan bir mekanizmanın olduğunu bilerek idrak etmemiz gerektiğini ifade etmek isterim” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkanvekili Karaca, “Ülke geleceği ve halkın refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz çalışan, AK Parti kadrolarının içerisinde bir takım oyunlar oynamak suretiyle, kaleyi içeriden fethetmek isteyenler var. Bize düşen, bu oyunlara gelmemek ve her zamankinden daha çok birbirimize sahip çıkarak, birlik ve beraberlik anlayışı ile oyunlarını bozmaktır” ifadelerini kullandı.

Karaca şunları kaydetti:

“Bizler, siyaseti millete hizmet yapmak için bu davaya baş koymuş kadrolar olarak bu yola girmiş bulunmaktayız. Bizim için siyaset, millete hizmet yapmaktan öteye gitmez. Bu anlayışla bu şehre geçmişte hizmet ettiğimiz gibi, gelecekte de AK kadrolar olarak hizmet etmeye her zaman talibiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünden yola çıkarak, 2004’ten başlayarak, bu şehirde Belediyecilik anlayışını değiştiren, hizmet çıtasını yükselten Sami Aydın Başkanımız ve AK Parti kadroları beklentilerin buna paralel olarak artmasını sağladı. Birçok alışkanlıklarımızın değiştiği ve yeniliklerin üretildiği bir hizmet süreci geçmişimizin olduğu aşikârdır. Belediyecilik anlayışının bariz bir şekilde değiştiği hizmetlerle bu değim sürecinin devam ettirip, Sivas’ı hak ettiği yere taşıyacak olan yine AK Parti kadrolarıdır. Sivas AK Partiyle birlikte gelişiyor, AK Partiyle birlikte kabuğunu kırıp, bir dünya şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizlerde AK Parti kadroları ve AK Parti yerel yöneticileri olarak Sivas’a hizmet için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Mart Ayı İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve Belediye Başkanvekili Erdal Karaca’nın yanı sıra, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, İlçe Teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak gerçekleşti.



  • Cumartesi 12.5 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.9 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 7.4 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16