PROTOKOL ÜYELERİNDEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJLARI

PROTOKOL ÜYELERİNDEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJLARI

Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda ve borsa başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda ve borsa başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Basın mensuplarının zor şartlar altında fedakarca çalıştıklarına dikkat çeken protokol üyeleri Gazeteciler Günü’nü kutladı. 

BASIN MENSUPLARIMIZIN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN 

Vali Yılmaz Şimşek: Tarafsız, güvenilir, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan, ülke menfaatleri doğrultusunda çalışarak, halkın haber alma ihtiyacını karşılayan, genel talep ve görüşleri kamuoyuna aktarmak adına önemli görev üstlenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da hiç kuşku yok ki önemli bir yere sahiptir. Her koşulda gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına fedakârca çalışma sergileyen gazetecilerimiz, bireylerin talep ve beklentilerini yansıtarak aynı zamanda kamusal bir görevi de yerine getirmektedir. Bu bağlamda; objektif, meslek etiğine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı olarak görev yapan yazılı basının yanında görsel basınımızın da ilimizin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine sağladıkları katkı her türlü takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihal etmiş olan gazeteci kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

ŞEHRİMİZİN KALKINMASINA KATKI SAĞLIYORLAR 

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin: Gücünü kamuoyu desteğinden alan basın mensuplarımız, halkın haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu bir anlayışıyla yerine getirebilme noktasında büyük bir özveri ve gayretle çalışmaktadır. İlimizde, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan gazeteci arkadaşlarımız; halkımızın menfaatini göz önünde tutarak yaptıkları haber ve yayınlarla şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına da olumlu katkı sağlamaktadır. Basın mensuplarımızın doğru, tarafsız, hızlı ve güvenilir yayıncılık ilkelerinden taviz vermeden hassasiyetle ifa ettikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında vefat eden basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, bu mesleğe gönül ve emek vermiş tüm olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

GÖREVLERİNİ FEDAKARCA İFA EDİYORLAR 

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul: Hiç şüphe yok ki gazetecilik mesleği büyük sorumluluk gerektiren, zor ve meşakkatli bir iştir. Gazetecilerimiz bu görevi son derece zor şartlar altında, hatta bazı durumlarda canlarını tehlikeye atarak fedakarca ifa etmektedir. Bu sebeple tüm gazetecilerimize kolaylıklar diliyor, kazasız belasız, sağlıklı hayırlı ve başarılı hizmetler temenni ediyorum.  SBTÜ’nün kuruluşundan günümüze kadar olan süreçte, üniversitemizin tanıtılması, bilimsel ve sosyal çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulması konularında basın kuruluşlarımızın objektif ve yapıcı yaklaşımlarıyla her zaman yanımızda olduğunu görmek, olumlu katkılarını ve desteklerini hissetmek, hedeflerimize giden yolda bizleri daha çok motive etmekte ve güç vermektedir. Bizlerin de bu motivasyon ışığında, sorumluluk bilinci içerisinde her zamankinden daha çok çalışma, üniversitemizi daha iyi noktalara taşıma kararlılığında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

MEDYA ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP 

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Albayrak:  Demokrasinin ve sağlıklı bir toplumun oluşumunda tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medya çok önemli bir yere sahiptir. Bu bilinçle hareket eden gazetecilerin, halkı bilgilendirmek, bilinçlendirmek için verdikleri mücadele her zaman takdirin üzerindedir. Doğru, dürüst ve tarafsız olarak kamuoyunu bilgilendiren, halkın doğru haber alma hakkı için her şartta ve her tehlikeyi göze alarak mücadele eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 27. Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun: Kamuoyunun aydınlatılması hususunda üzerine düşen tüm görevleri başarıyla yerine getiren Sivas basını, kentimizin ülkemiz ve dünya gündemine taşınmasında önemli bir yapı taşıdır. Esnaf ve sanatkarımızın da her zaman sıkıntılarını dile getirerek destek olan basınımız demokrasinin vazgeçilmezidir. Doğru, güvenilir, objektif ve ilkeli habercilik anlayışı ile dikkat çeken ilimiz basınının, teknolojik gelişmeler ışığında sürekli kendisini iyileştirerek, her zaman daha kaliteli hizmet sunma yönünde yarış halinde olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışmalarımızda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimi sunar, ilkeli ve objektif bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarında başarılar diler, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlarım. 

10 OCAK’I EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ: En zor şartlarda bile kamuoyunu gelişmeler hakkında bilgilendiren gazetecilerimiz; halkın haber alma özgürlüğü için her türlü gayreti gösteriyor. Bu emeğin hakkını ödemek zordur. Çalışmalarımızın çiftçilerimiz başta olmak üzere kamuoyuna duyurulmasında ve sıkıntılarının dile getirilmesinde büyük rol oynayan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ilimizde, ülkemizde olup bitenleri anbenan bizlere aktaran basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, bu özel günlerini en içten dileklerimle kutluyorum. 

GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ VE KULAĞIDIR

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya:  Kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenen gazeteciler, toplumun gözüdür, kulağıdır. Gece-gündüz demeden, kar-kış demeden halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan basın mensupları, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.  Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde görevini yerine getiren, Sivas Ticaret Borsası olarak yaptığımız faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında da her zaman desteklerini gördüğümüz ilimizdeki gazete, radyo, televizyon ve internet medyası olmak üzere tüm medya çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

 

MEDYA ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı  Hakan Demirgil: Gazetecilik mesleği, büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli mesleklerden bir tanesidir. Gazeteciler , savaş koşullarında , doğal afetlerde ve her türlü zor şartlarda görevlerini yapmaya ve haberlerini halka ulaştırmaya çalışmaktadır. Gazetecilerin çalışma koşullarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi  gazetecilik mesleğinin kalitesinin artırılması, mesleğin özendirilmesini ve yeni gazetecilerin yetişmesini sağlayacaktır. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde, toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren yazılı, görsel ve işitsel medya çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

 

BÜYÜK EMEK VERİYORLAR 

37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren: Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın etik ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. Toplumun bilgilendirilmesinde, doğru ve tarafsız haber almasında fedakarca görev alan, mesleğine emek ve gönül vermiş değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. 

 

ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORLAR 

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Temiz: Basın mensuplarımız çok önemli ve güç bir görevi, karşılaştıkları nice zorluklara rağmen fedakârlıkla sürdürmeye devam ediyor.  Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube olarak, basın meslek ilkelerine bağlı hareket ederek, mesleki ve toplumsal hassasiyet içinde çalışmalarını sürdüren gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

BASIN ÇALIŞANLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Ulaştırma Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Vatankulu: Gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyor. Basın çalışanlarımızın daima yanındayız. Gazetecilik mesleğini icra eden herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

 

GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yılmaz Coşkun: Demokrasinin güçlenmesinde, özgür irade ve düşüncenin yaşatılmasında vazgeçilmez olduğuna inandığım gazetecilerimiz, milletimizin, gözü, kulağı, vicdanı ve sesi olarak büyük bir özveri ile zaman ve yer gözetmeden çalışıyor. Çok zor şartlar altında vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdiğiniz mücadeleyi, ülkemiz, insanlarımız, demokrasimiz, birlik ve beraberliğimiz için çok önemsiyoruz. Bu anlamlı günde büyük bir onur ve gayretle mücadele eden değerli gazetecilerimizin ve fikir emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

 

BASIN MENSUPLARI ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYOR

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz: Halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirmek için en zor şartlarda bile görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.

 

 

 



  • Salı 23.8 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.4 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 17.8 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16