Papp bireysel idman yapıyor
Sivassporlu Paul Papp bireysel idman yapıyor
Korona virüs tedbirleri kapsamında Süper Lig’e verilen aranın ardından DG Sivasspor’da, Paul Papp bireysel olarak evinin bahçesinde ve oyun parkında idman yapıyor.
Korona virüs ile mücadele önlemleri kapsamında Sivasspor’da, toplu idmanlara ara verilmesinin ardından futbolcular bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik heyetin kendilerine verdiği programı uygulayarak formlarını korumaya çalışıyor. Bu kapsamda Sivasspor’un 30 yaşındaki defans futbolcusu Paul Papp, teknik heyet tarafından kendilerine verilen bireysel idman programını uyguluyor. Sosyal medya hesabından koşu ve egzersiz hareketleri yaparken paylaşımda bulunan Papp, her gün evinin bahçesinde ve oyun parkında tek başına çalışmalarını sürdürüyor.

Papp, bu sezon Sivasspor formasıyla 9 resmi müsabakada görev aldı. 1 kez asist yapan ve 2 kez de sarı kart gören Papp, 531 dakika sahada kaldı.
“1978 Maraş Olayları Kitabı Tarihe Işık Tutuyor”
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
ERKEN TEŞHİSİN ANAHTARI: ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
- Perşembe 6.9 ° / -1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 3 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 4.1 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu





