KGK İstanbul ofiste küresel buluşma

(KGK) “yaza merhaba” kahvaltısı düzenlendi. Pandemi sebebiyle tüm yurt genelinde alınan tedbirler nedeniyle uzun süre bir araya gelemeyen gazeteciler, Cihangir’deki ofisin bahçesinde hem güzel havanın tadını çıkardı.

MEDYA 6.06.2021 12:52:00 5447 0
KGK İstanbul ofiste küresel buluşma

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İstanbul ofisinde “yaza merhaba” kahvaltısı düzenlendi. Pandemi sebebiyle tüm yurt genelinde alınan tedbirler nedeniyle uzun süre bir araya gelemeyen gazeteciler, Cihangir’deki ofisin bahçesinde hem güzel havanın tadını çıkardı, hem de birlikte özlem giderdi.

KGK adına Genel Başkan Mehmet Ali Dim’in ev sahipliği yaptığı etkinliğe 50 dolayında yerli ve yabancı gazeteci ile sanat, kültür ve spor dünyasından davetlinin yanısıra, KGK Genel Başkan Vekili İsmail Bayazıt, KGK Genel Başkan Yardımcısı Kahraman Halisçelik, KGK Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Virancık, Türk Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ömer Kocaman, KGK Dış Medya Meclis üyeleri Yakup Aslan ve Benan Kepsutlu, KGK Filistin Temsilcisi Khalil Assali, KGK Bulgaristan Temsilcisi Nahide Ali Yumer, KGK Yunanistan Temsilcisi Anna Andreou, KGK Yaygın Medya Meclis Üyeleri Eko TV'den Ahmet Coşkunaydın, Sabah Gazetesi Yayın Koordinatörü Şaban Arslan, Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan, Hürriyet gazetesi yazarı Sayım Çınar, Cumhuriyet yazarı Nalan Yazgan, Sarıyer Belediyesi Basın Müdürü Cengiz Kahraman ve Haber Global’den Hüseyin Can ile dış medya mensupları İngiltere Independent’den Borzou Daragahi, Fransa AFP’den Luana Sarmini, Japonya NHK TV’den Eiji Hamanishi ve Fadi Bagdadi, İsviçre RSI’dan Filippo Cicciu, Danimarka DR’dan Michael Lund, Alman Deutche Welle’den Halil Taşkın, El Cezire International’dan Sinem Köseoğlu, Gazeteciler Demet Cengiz, Canan Ekici, İpek Yezdani ve Erdal Güven ile Rehber Köpekler Derneği Başkanı Avukat Nurdeniz Tunçer, İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı, oyuncu Ayşen İnci, çevirmen ve eleştirmen Ahmet Ergenç, Turkuvaz Kitap Genel Yayın Yönetmeni gazeteci  Gülenay Börekçi, sanat dünyasından Ebru Özyurt, Utku Başar ve Türk Olimpiyan Derneği Başkanı Alper Kasapoğlu katıldılar.

ÇAVUŞOĞLU'NA ÖVGÜ

Özellikle yabancı gazetecilerin sohbet konusu Türk dış politikası oldu. Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun diplomasi trafiğinin yoğunluğuna rağmen çok başarılı olduğunu ifade eden yabancı gazeteciler, özellikle Yunanistan'la yeni bir barış sürecine girilmesinin memnuniyet verici olduğunu vurguladılar.

DİM: ETKİNLİKLERE BAŞLIYORUZ

Antakya usulü açık büfe kahvaltı sırasında kesilen pastanın ardından konuşan Dim, katkı ve katılımları için herkese teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Dim, ”Pandemi hepimizi yordu ve uzak düşürdü. Kaynaşmayı özlemişiz. İnşallah yılın ikinci yarısında yurt içi ve yurt dışı etkinliklerimiz olacak" dedi. Etkinliğin sonunda Dim’e Gençlergücü Spor Kulubü Başkanı Özgür Subaşı tarafından bir teşekkür plaketi ve forma hediye edildi. Katılımcılara KGK ajandası, kalemi, rozeti ve Küresel Medya dergisinin son sayısı armağan edildi. Kahvaltı, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler: İstanbul ofiste küresel buluşma
Yorumlar (0)

STSO’ dan Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nde Kooperatif Ziyareti

Meclisi toplantısında yapılan gençlik ve spor yatırımlarını anlattı.

STSO, Üyelerini Sahte Belge Riskine Karşı Bilinçlendiriyor

(VİDEOLU HABER) 2026 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

SİVAS’TA AFET KONTEYNERİ UYGULAMASI BAŞLADI…

Çolak Selo’dan Özbelsan Genel Müdürü Kantar’a Sivasspor teşekkürü

Sivas’ın Geleceği İçin Güç Birliği

Sivas Kent Konseyi Başkanı A. Necip Günaydın’ın Atatürk’ün Vefatının 87. Yıl Dönümünde Yayınladığı Anma Mesajı

Dünya Şampiyonu Sporcumuz Afra Kılınç’a Tebrik Ziyareti

Orhan Altuğ yaşamını yitirdi

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

  • Perşembe 13 ° / 3.4 ° Güneşli
  • Cuma 13.5 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 14.3 ° / 4.2 ° false

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7