KALKAN: İDDİALIYIZ, BAŞARACAĞIZ

KALKAN: İDDİALIYIZ, BAŞARACAĞIZ

YENİDEN REFAH PARTİSİ 31 MART 2024 YEREL SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞMALARA START VERDİ

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanı Fatih Kalkan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Partilerinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan liderliğinde “doğruya doğru, yanlışa yanlış” diyerek çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Kalkan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. 

Aday adaylığı sürecini başlattıklarını söyleyen Kalkan, “Kadromuz elhamdülillah dinamik, genç, aktif, tecrübeli bir kadro. Bu kadroyla Sivas'ta güzel başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz, iddialıyız. Belediyeyi almak için iddialıyız. İlçelerin büyük bir ekseriyetini alacağız. Beldelerde hakeza aynı şekilde olacak başarılı olacağız inşallah. Sivas'ta güzel bir başarı elde edeceğiz. İddialıyız” dedi. 

 

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın takdirleriyle tekrardan Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanlığı görevine getirilen Fatih Kalkan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kampüsünde bulunan Yıldız Ciğer’de gerçekleştirilen programda konuşan İl Başkanı Kalkan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli seçimlere ilişkin açıklamalara bulundu. 

Davetlerine icabet eden basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kalkan,  7 Ekim’de Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanlığı görevine atandığını anımsattı. 

KISA SÜREDE YÖNETİM KURULU OLUŞTURULDU 

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanlığı olarak kısa sürede yönetim kurulunu belirlediklerini ifade eden Kalkan, “17 ilçemizde ilçe başkanlıkları ve teşkilatlarımızı belirledik. Kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları belirlendi ve teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Yeniden Refah Partisi olarak,  il belediye başkanlığı, 16 ilçe belediye başkanlığı, 7 belde belediye başkanlığıyla birlikte,  belediye ve il genel meclisi üyeliği seçimleri için bugün itibariyle seçim sürecini başlatmış bulunuyoruz” dedi. 

Aday adaylığı başvuru sürecini başlattıklarını belirten  Kalkan, “İl belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları, Genel Merkezimize ve il başkanlığımıza yapılacaktır. İlçe ve belde belediye başkan aday adaylığı başvuruları il başkanlığına yapılacaktır. İl genel ve belediye meclis üyesi aday adaylığı il ve ilçe başkanlıklarına yapılacaktır. Aday adaylıkları başvuruları için katkı payı ücretlerini Genel Merkez hesaplarına yatırılacaktır. Katkı payı ücretleri ise il belediye başkanlığı aday adaylığı için 15 bin lira, ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı için  (nüfusu 50 bin ve üstü) 10 bin lira,  ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı için (nüfusu 50 bin altı) 7 bin 500 lira, belde belediye başkan aday adaylığı için 2 bin lira,  il genel meclisi aday adaylığı için 5 bin lira, belediye meclisi aday adaylığı için 3 bin lira, belde belediye meclis aday adaylığı için bin lira” diye konuştu.

AKTİF, ÇALIŞKAN, BİR SİVAS İL TEŞKİLATI KURDUK

30 yaşın altındaki gençler, 30 yaş altındaki kadınlar, üniversite öğrencileri, şehit ve gazi yakınları ile gaziler ve engellilerden  aday adaylığı başvuru sürecinde özel katkı payı alınmayacağının altını çizen Kalkan, “Bu vesile ile şimdiden seçimlerin şehrimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Elbette ki bu seçimlerden Yeniden Refah Partisi olarak birinci parti olarak çıkıp, tüm belediyeleri almayı istiyoruz. Tabi ki son derece aktif, çalışkan, bir Sivas il teşkilatı kurduk ve sonuna kadar da bu mücadeleyi vereceğiz” dedi.

SİVAS'IN EKSİLERİ VE ARTILARINI BİLEN İNSANLARLA YOL YÜRÜMEK İSTERİZ

Yeniden Refah’ın seçmen nezdinde karşılığının olduğunu dile getiren Kalkan, “Tüm ilçelerde ilçe başkanları, beldelerde belde başkanlarımız, mahallelerde mahalle başkanlarımız olmak üzere teşkilatlarımız seçime hazır. Zaten bizim geleneğimiz Milli Görüş geleneği. Biz çok hızlı bir şekilde organize olduk ve bu anlamda da daralmadık. Teşkilatlarımızı çok rahat bir şekilde kurduk. 20 günlük süre içerisinde teşkilatlarımızı tamamladık elhamdülillah. Ve önümüzdeki süreç içerisinde hızlı bir şekilde sahaya girerekten inşallah siyasi çalışmalarımıza başlayacağız. Aday adaylıkları olarak özel bir kriterimiz yok. Siyasi partilerde olması gereken standartları sağlayan, kendine güvenen, bu anlamda Sivas'a değer katacak projesi olan insanlarla her zaman için çalışmaya hazırız. Biz Sivas'ın eksileri ve artılarını bilen, mümkünse Sivas'ta yaşayan, Sivas'ın havasını, suyunu teneffüs etmiş, bu işin içerisinde olan insanlarla yol yürümek isteriz. İnşallah bu anlamda da çalışmalarımızı bu boyutta yürütüyoruz. Şu ana kadar adaylık süreci başlamadığı için perde arkasından bizimle görüşen aday adayları oldu. Bundan sonra da olacak. Süreci de resmi olarak bu anlamda başlatmış oluyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur. Memleketimiz için inşallah önümüzdeki süreç ve seçimler Sivas'a refah getirsin, huzur getirsin” dedi. 

“DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ” DİYECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi olarak kuruldukları gündem bu yana sürekli sahada olduklarının altını çizen İl Başkanı Kalkan, “Bundan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz. Kadromuz elhamdülillah dinamik, genç, aktif, tecrübeli bir kadro. Bu kadroyla Sivas'ta güzel başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Siyaseti inşallah layıkıyla, ne gerekiyorsa onları yerine getirerek yapacağımızdan da eminiz. Genel anlamda da Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan beyefendi hepinizin de gördüğü gibi siyasette hep ‘doğruya doğru, yanlışa yanlış’ muhalefeti gütmüş bir lider. Ve bu da olumlu anlamda karşılığını gördü, inşallah biz de aynı siyaseti güdeceğiz. Sivas'taki doğrular neyse her zaman için yanında olacağız,  yanlış olan ne varsa da karşısında olacağız, uyarıcı olacağız, uyarı vazifemizi yapacağız. Çatışma taraftarı değiliz, hiçbir zaman da olmadık. Bu istişare kültürüyle çalışacağız. Basın mensuplarımızla birlikte uyarıcı vazifemizi yerine getireceğiz ama hiçbir zaman kavgadan tarafa değiliz. Sivas bu kavgadan çok kaybetti. Biz bunu istemiyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak projelerimiz var. Bu projelerimizi Sivas anlamında hayata geçirme noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Adayımız da belli olduktan sonra inşallah hem bunu sizlerle paylaşacağız hem de kamuoyuyla paylaşmış olacağız. İddialıyız. Belediyeyi almak için iddialıyız. İlçelerin büyük bir ekseriyetini alacağız. Beldelerde hakeza aynı şekilde olacak başarılı olacağız inşallah. Sivas'ta güzel bir başarı elde edeceğiz. İddialıyız” dedi. 

GENEL BAŞKAN ERBAKAN SİVAS’A GELECEK 

Kalkan, bir basın mensubunun “Genel Başkan seçim öncesi Sivas’a gelecek mi?” sorusuna ise “Genel Başkanımız seçim sürecinde Sivas’a gelecek. Hatta biz bir hedef koyduk. Genel merkezimizin bize vermiş olduğu hedefler var. O hedefleri inşallah bu ay ve önümüzdeki ay tamamladıktan sonra Genel Başkanımızı inşallah Sivas'ta ağırlayacağız. 12’nci aydan önce ağırlamak istiyoruz ama seçim sürecinde de muhakkak Genel Başkanımız gelecek. ‘Anadolu Buluşmaları’ diye Genel Merkezimizin yapmış olduğu program var. İl il geziyor Genel Başkanımız. Gezerken bütün Genel Başkan Yardımcıları yanında,  bütün milletvekilleri yanında ve o şehre girdikten sonra tüm sahayı, köyleri, ilçelerine kadar geziyoruz, dolaşıyoruz. Biz aynı şekilde Sivas'ta Anadolu buluşmalarının birisini de  yapmak istiyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 



Anahtar Kelimeler: KALKAN: İDDİALIYIZ BAŞARACAĞIZ
  • Pazartesi 27.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 23.8 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.4 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16