İGF’nin medyalara reklam desteği ödemeleri başladı

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) bünyesinde kurulan İGF Haber Ajansı (İGFA) ve İGF Reklam Ajansı ile internet medyalarına reklam ödemeleri başladı.

MEDYA 14.10.2021 14:57:00 4794 0
İGF’nin medyalara reklam desteği ödemeleri başladı

ANKARA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı ve İGF Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İGF Haber Ajansı ve İGF Reklam Ajansı’nın internet medyalarına gelir ve haber desteği için kurulduğunu hatırlattı.

"ÖDEMELER GÖRÜNTÜLENME SAYILARINA GÖRE BAŞLADI"

İGF Haber Ajansı’nın ülke genelinde medyalar tarafından benimsendiğinin altını çizen Genel Başkan Demir, “İGF misyonu ve vizyonu çerçevesinde internet medyalarına destek için önemli adımlar attık ve yeni projelerle atmaya devam edeceğiz. İGF’nin en önemli projesi olan İGF Haber Ajansı ve İGF Reklam Ajansı ile internet medyalarımızın gider kaleminin düşürülmesi ve gelir kaleminin arttırılmasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda İGF Reklam Ajansı reklamlarını yayınlayan medyalarımıza ilk ödemelerine banner reklam görüntülenme rakamlarına göre başladık. Amacımız, internet medyalarına bir nebze de olsa katkı sağlamak. Bize güvenen ve destekleyen siyasilere, belediye başkanlarına, bürokratlara, iş insanlarına ve tüm medyalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

"ANADOLU MEDYASI RAHAT NEFES ALACAK"

İnternet Gazeteciliği Yasası’nın TBMM gündemine bu ay sonuna kadar gelmesinden mutluluk duyduklarını da ifade eden Demir, “İnternet Gazeteciliği Yasası, kurumsal haber sitelerinin yanı sıra Anadolu medyasına rahat bir nefes aldıracak. Basın İlan Kurumu’ndan ilan alan gazeteler başta olmak üzere televizyon kanalları da hem ekonomik, hem de çalışanları açısından rahat edecek. İnternet Gazeteciliği Yasası aynı zamanda, siyasilerden bürokratına, iş insanlarından işçisine kadar toplumun her kesimini ilgilendiriyor. Çıkarılacak yasa ile hakarete, tehdide, şantaja, karalama ve yalan haberlere maruz kalıp mağdur olanlara haklarını alma yolu açılacak. Kısacası, İnternet Gazeteciliği Yasası hem Türkiye’nin, hem de medya sektörünün önünü açacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)

(VİDEOLU HABER) 2026 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

SİVAS’TA AFET KONTEYNERİ UYGULAMASI BAŞLADI…

Çolak Selo’dan Özbelsan Genel Müdürü Kantar’a Sivasspor teşekkürü

Sivas’ın Geleceği İçin Güç Birliği

Sivas Kent Konseyi Başkanı A. Necip Günaydın’ın Atatürk’ün Vefatının 87. Yıl Dönümünde Yayınladığı Anma Mesajı

Dünya Şampiyonu Sporcumuz Afra Kılınç’a Tebrik Ziyareti

Orhan Altuğ yaşamını yitirdi

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

  • Cumartesi 13.3 ° / 6.5 ° false
  • Pazar 2 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9 ° / 0.2 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7