Hedefteki ülke, Türkiye?

Hedefteki ülke, Türkiye?

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan; ?Türkiye´mizi karıştırmak istiyorlar.

Hedefteki ülke, Türkiye?

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan; ?Türkiye´mizi karıştırmak istiyorlar.

Son iki ayda bölgeden gelen şehit haberlerini çok iyi biliyorsunuz. Tek maksat Güneydoğumuz kopartıp Kuzey Irak´ta ve Suriye´nin kuzeyinde kurulacak olan Kürt Bölgeleriyle birleştirip orada bir sözde bağımsız kukla Kürdistan kurulması ve böylece Büyük İsrail hedefine adım adım ilerlenmesidir. Nasıl ki Irak´ı üçe böldüler, aynı şekilde Suriye´yi 4´e bölmenin, Libya´yı, Mısır´ı bölmenin parçalamanın planını yapıyorlar. Asıl hedefteki ülke, Erbakan hocamızın her zaman ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti´dir. Allah, buna fırsat vermesin, şerlerinden muhafaza buyursun.?

Erbakan Vakfı Sivas Şubesi ?Son Kale Türkiye Milli Görüşün Mukavemeti? konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Trabzon Araklı Belediye Başkanı ve Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Ümit Çebi konuşmacı olarak katıldı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen konferansa Erbakan Vakfı Sivas Şube Başkanı Cemil Laçiner, SP Sivas Milletvekili Adayı Osman Günay, partililer ve aralarında Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız´ın da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından, Kur´an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra Erbakan Vakfı Sivas Şube Başkanı Cemil Laçiner kısa bir selam lama konuşması gerçekleştirdi.

Laçiner´in konuşmasının ardından Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Ümit Çebi, ?Son Kale Türkiye Milli Görüşün Mukavemeti? konulu konferans verdi. Konferansın son bölümüne Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan da telefon bağlantısı ile katılarak kısa bir konuşma yaptı.

?GÜÇ VE KUDRET ALLAH´INDIR?

Müslümanların yeryüzündeki acı hadiseler nedeniyle bazen beyniyle bazen de bedeniyle ibadet etmek zorunda kaldığını belirten Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Ümit Çebi, ?Bu küresel emperyalizmin İslam Coğrafyasında sürdürdüğü en sinsi ve en hain politikadır.? Dedi.

Erbakan Vakfı´nın önemi ve diğer vakıflardan farkını da anlatan Çebi, Erbakan´ın kıyamete kadar yeryüzünde sürecek olan bir davayı kendilerine bıraktığını söyledi.

Allah´ın yardımı var ise o kişinin her zaman galip geleceğini belirterek, ?güç ve kudret Allah´ındır.? Dedi. Müslümanlara önemli mesajlar veren Çebi, şu ifadeleri kullandı:

?Vakıflar, vakıf kanunu tüzüklerine göre hazırlanan program içeriğinde kurulan ve gayesi hizmet olan kurumlar. Fakat Erbakan Vakfı´nın diğer vakıflara benzemeyen çok önemli bir görevi var. Erbakan denince akla ne gelir? Diriliş gelir, dava gelir, cihat aşkı gelir, her şey gelir. Erbakan Vakfı´nın diğer vakıflarla arasında çok ciddi, önemli farklar vardır. Onun için biz karış karış gezerek neden Erbakan Unutturulmamalı, neden Erbakan bu milletin beyninden çıkarılmamalı ısrarla bunu anlatmaya çalışıyoruz. Tabi ki Erbakan da bir beşerdi, faniydi, geldi görevini şerefiyle yaptı, şerefiyle emaneti rabbine teslim etti. Hocamız faniydi ama baki olan ve de kıyamete kadar yeryüzünde sürecek olan bir davayı bize bıraktı. O bakımdan, biz bu davanın müntesipleri olarak harıl harıl ülkemizi, dünyayı bir ucundan ucuna gezerek üzerimize yüklenen bu ağır ama çok şerefli görevi yapmanın mücadelesini veriyoruz. Allah, nefsinden bir şey katanlardan eylemesin. Allah ayağımızı sabit kılsın, kaydırmasın inşallah.

İslam coğrafyasını ve ülkemdeki her alandaki sıkıntıları, ateşi, kanı gözyaşını gördüğünüz zaman halkın dili ile gâvurun yeryüzündeki teknolojik silahlarıyla ülkemin coğrafyasında nasıl kolları ve bacakları koparttığını Müslümanlar gördüğü zaman maalesef bizi asimile eden sistemin yüzünden Müslüman Rabbını bir an unutuyor ve yeryüzünün eşkıyasının bu gücü karşısında bazen bedeniyle, bazen beyniyle secde etmek zorunda kalıyor. Bu küresel emperyalizmin İslam Coğrafyasında sürdürdüğü en sinsi ve en hain politikadır. Korkutma, yıldırma, ?Amerikasız olmaz, İsrail´e dik durulmaz´ algısı beyinlere yerleştirilerek ümmeti psikolojik olarak teslim alma mücadelesi veriliyor. Biz bu beşeri, yanlış düşünceyi bir an şöyle atıp bizi yaratan Allah´ımızla baş başa kaldığımızda bir bakıyoruz ki, gerek Yüce Rabbimiz gerek Efendimiz ayet ve hadisleri ile bizlere çok güzel müjdeler vererek, bizlere heyecan ve moral veriyor. Korkma Sivaslı Ayşe, korkma Sivaslı Mehmet? Çünkü senin arkanda Allah var? Bizim öyle büyük Allah´ımız var ki, ama ?bizim öyle büyük Allah´ımız var ki diyerek yat, namaz kıl, zikir çek, ?Allah benimle´ dersen havanı alırsın. Beşeri iradeni ortaya bütün gücünle koyacaksın, her alanda olduğu gibi teknolojik alanda da gâvurun gücünün karşısında sen de gücün yettiğince silahını her türlü donanımını meydana getireceksin, Allah seninle olacak. Yoksa yat aşağıya ?ben tarikatçıyım zikir çekiyorum, her gün oruç tutan bir adamım, benim takkem var, Beytullah´ı yaladım?´ yatarsan aşağıya havamızı alırız. Allah resulünden daha fazla sevdiği varlık var mı? O Allah´ın resulü değil mi kanı akan, dişi kırılan, göç eden o değil mi? O zaman demek ki bizim örnek alacağımız çok önemli bir şahsiyet var. Öyle Büyük Allah´ımız var ki, bunları okuyup duyunca, bana geliyor ki, Allah´ın izniyle Ümit Başkan olarak tek başıma dünyaya meydan okurum. ?Başkan şov mu yapıyorsun?´ Müslüman -şov yapmaz, şovmenlik yapmaz. Biz şuna iman eyledik; güç ve kudret Allah´ındır.

Yeminle söylüyorum; 7-8 milyar insanlık, dünyanın en güçlü teknolojik silahlarıyla bir yanda olsa, Sivas´tan bir Mehmet kardeşim gücü yettiğince çalışarak tek başına ama Allah onunla olsa yemin olsun Mehmet kardeşim 7-8 milyarlık teknolojinin en güçlü silahları ile donanmış insanlığa galip gelecektir. Bizim Allah´ımız böyle bir Allah´tır. Buna inandık mı ve beşeri irademizi ortaya koyduk mu yeryüzünün hâkimiyeti mutlaka ve mutlaka gelecektir. Allah´ın müjdesi vardır.?

?HEDEFTEKİ ÜLKE TÜRKİYE?

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ise programın son bölümüne telefonla bağlanarak kısa bir konuşma yaptı. İslam coğrafyasında planlanan oyuna ve hedeflere dikkat çeken Erbakan, yeni stratejinin kardeş kavgası ile İslam ülkelerini bölmek olduğunu belirterek hedefteki ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

Erbakan, şu şekilde konuştu:

 ?Allah, bu toplantınızı hayırlara vesile kılsın. Milletimizin, İslam âleminin, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olacak çalışmalardan bir tanesi eylesin inşallah. Bütün Sivaslı kardeşlerime, selamlarımı, hürmetlerimi, muhabbetlerimi gönderiyorum. Elbette ki bu çalışmalar son derece büyük önem arz ediyor. Erbakan Vakfımızın gelişmesi, güçlenmesi, milletimizle buluşması için bu yapılan konferans ve çalışmalar son derece hayati önem arz ediyor. Çünkü sizin de yakından takip ettiğiniz gibi bugün özellikle Türkiye´nin doğusu karıştırılmak isteniyor. Çünkü yeni dönemdeki stratejileri gereğince İslam ülkelerinin kendi içinde savaşlar çıkarma stratejisini takip ediyorlar. Daha önce yıllarca Müslüman ülkeleri birbiriyle çatıştırdılar. Şimdi, yeni dönemde iç savaşlarla kardeşi kardeşe vurdurarak bu işi götürmek istiyorlar. Bu sebeple de Güneydoğumuzu, Türkiye´mizi karıştırmak istiyorlar. Son iki ayda bölgeden gelen şehit haberlerini çok iyi biliyorsunuz. Tek maksat Güneydoğumuz kopartıp Kuzey Irak´ta ve Suriye´nin kuzeyinde kurulacak olan Kürt Bölgeleriyle birleştirip orada bir sözde bağımsız kukla Kürdistan kurulması ve böylece Büyük İsrail hedefine adım adım ilerlenmesidir. Nasıl ki Irak´ı üçe böldüler, aynı şekilde Suriye´yi 4´e bölmenin, Libya´yı, Mısır´ı bölmenin parçalamanın planını yapıyorlar. Asıl hedefteki ülke, Erbakan hocamzıın her zaman ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti´dir. Allah, buna fırsat vermesin, şerlerinden muhafaza buyursun. Bunun yanında mülteci krizini hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Avrupa´da sınır kapılarında Müslüman kardeşlerimiz çaresiz, yerlerde sürükleniyor, hor görülüyor, aşağılanıyor, itilip kakılıyor. Bütün bunları söylemekteki amacım şudur; eğer Erbakan hocamızın faizsiz ekonomik sistemi, adil düzeni dünyada hâkim kılınmış olsaydı bu sömürülerin, bu fakirliğin, bu açlığın önüne geçilmiş olacaktı ve bu mülteci kardeşlerimiz, Müslüman kardeşlerimiz geceleyin karanlık sularda boğulmak, itilip kakılmak zorunda kalmayacaktı. Yine Erbakan hocamızın D8 ve D60 İslam Birliği Projesi, hayata geçirilmiş olsaydı. Suriye´de, Libya´da, Irak´ta bu karışıklıklar, bu işgaller gerçekleşmeyecekti ve bu kardeşlerimiz ülkelerini terk etmek mecburiyetinde kalmayacaktı. Dolayısıyla İslam Birliğinin kurulması, D8´in biran evvel D60 haline getirilmesi, aktif bir şekilde çalıştırılması ve yine ekonomik bakımdan da faizsiz ekonomik sistem, adil düzen projesinin dünyada hâkim kılınması büyük bir zaruret hali göstermektedir. Bunu yapabilecek olan ise Erbakan hocamızın milli görüş felsefesini doğru anlamış, samimi, ihlâslı sizler gibi milli görüşçülerdir. Milli görüşçüler inşallah en kısa zamanda Erbakan Vakfı çatısı altında yapacakları çalışmalarla bu söylediğimiz atılımları gerçekleştirecek, bu hedeflere ulaşacak ve milletimizi de İslam âlemini de bu içinde bulunduğu perişan durumdan inşallah en kısa zamanda kurtaracaktır.?



Anahtar Kelimeler: Hedefteki ülke Türkiye
  • Cuma 23 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.3 ° / 10.6 ° false
  • Pazar 18.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16