GROSS 58 Toptan Market açıldı--Videolu Haber

GROSS 58 Toptan Market açıldı--Videolu Haber

Sivas’ın yerel firması GROSS 58 Toptan Market, Necmettin Erbakan Bulvarında açıldı. 2.400 metrekare alan üzerine kurulu dev markette binlerce çeşit ürün uygun fiyatlarla Sivaslıların beğenisine sunuldu.

/Naci YILDIZ/

GROSS 58 Toptan Market, Necmettin Erbakan Bulvarında açıldı. 

Uzun yıllar sebze-meyve üzerine faaliyet gösteren Dalkürek ailesinin Sultan Şehir’e kazandırdığı GROSS 58 Toptan Market “Üreticinden tüketiciye bir gün değil her gün indirim” sloganıyla yola çıktı.

Güler yüzlü hizmetin uygun fiyata kalite ürün ile buluştuğu GROSS 58 Toptan Market “58 Beşler Market ” kuruluşudur…

GROSS 58 Toptan Market, 18 Temmuz Cumartesi günü Sivaslıların hizmetine girdi. 2.400 metrekare ile şehrimizin en büyük marketleri arasına adını yazdıran işletmenin açılışına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, İş Adamı Hakan Genç, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un yanı sıra çok sayıda il protokolü ve vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından edilen duanın ardından kesilen kurban ile birlikte GROSS 58 Toptan Market hizmete girdi. Törende, koronavirüs tedbirlerine büyük önem verildi.

Açılışa katılan protokol üyeleri; düşüncelerini Sultan Şehir’e anlattı. GROSS 58 Toptan Market’in ilimize kazandırılmasına vesile olan başta Adil Dalkürek olmak üzere tüm aile mensuplarına teşekkür eden protokol üyeleri, hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek Sivaslılardan yerel firmalarına sahip çıkmalarını istedi.

BU DÖNEMDE AÇILAN İŞ YERLERİ ÇOK KIYMETLİ

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken: İş yerimizin işletme sahiplerine ve ilimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Hele ki şu dönemde açılan iş yerleri gerçekten çok kıymetli. Geçmiş olduğumuz pandemi salgını döneminde, çoğu  işyerinin sıkıntıya girdiği bir dönemde, işlerimizin düştüğü bir dönemde, yeni istihdam sağlayan iş yerlerinin açılması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Adil Dalkürek ve ailesi de gerçekten Sivas’a  yıllarca sebzecilik sektöründe önemli hizmetler verdi. Son yıllarda yerel marketlerin ilimizde azaldığı bir dönemde  yerel marketler zinciri oluşturarak bu alanda da hizmet etmeye başlamışlardır. Biz bu iş yerinde geldik gördük ki gerçekten çok güzel bir yatırım yapmışlar. Kendileri daha da yatırım yapacaklarını söylediler. Yapılan her yatırımın yanında olduğumuzu, her işletmenin yanında olduğumuzu, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü zorluklarda da beraber olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.  Alışveriş merkezinin ilimize, Dalkürek ailesine, Adil Bey’e ve Sivas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum ve teşekkür ediyorum.

SİVAS EKONOMİSİNE HAYIRLI OLSUN

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz: Dalkürek ailesine teşekkür ediyorum. İlimizde istihdam oluşturmaya devam ediyorlar.  Ülke ve Sivas ekonomisine hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyorum.

İLİMİZE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu: Sivas Ticaret Borsası olarak Adil kardeşimizi tebrik ediyoruz. Adil kardeşimiz bizim meclis üyemiz. Savaş kardeşimizi ve Mehmet kardeşimizi de kutluyorum. Sivas’a açılan mağazaların en büyüklerinden bir tanesi. Hem Sivas halkına hem de Dalkürek ailesine hayırlı olsun diyorum, bol kazançlar diliyorum. Emeklerine sağlık. İlimizde İstihdamı  artırdıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum.

HEMŞEHRİLERİMİZİN YATIRIMCILARIMIZA DESTEK VERMESİNİ TAVSİYE EDİYORUM

İş adamı ve Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç:  Şehrimize kazandırılan her tesis, her yatırım bir değer ifade ediyor. Şehrin büyümesi için özel sektörün gelişmesi olmaz olmazdır. Burada 1 ya da 5 kişinin istihdamından öte yapılan yatırıma önem vermek gerekir. En önemli noktalardan birisi de Sivaslı hemşehrimizin açmış olmasıdır. Bu noktada hemşehrilerimizin  yatırımcılarımıza her türlü konuda destek vermesini tavsiye ediyorum. Adil beyi de böyle bir yatırım yaptığı için yürekten kutluyorum. Allah hayırlı etsin şehrimize.

MEMLEKETİMİZİN İNSANLARININ İŞLETMESİ ÇOK ÖNEMLİ

İş Adamı Halis Kaplan: Dalkürek ailesine hayırlı, uğurlu olsun. Sivas’ımıza çok güzel bir işletme kazandırdılar. Çok sayıda kardeşimiz buradan ekmek yiyor. Halkımıza daha rekabetçi bir ortamda hizmet sunacaklar. Öncelikle bu bölgeye çok güzel bir değer katacağına inanıyorum. İnşallah böyle işletmelerimizin sayısı artsın. Memleketimizin insanlarının işletmesi çok önemli. Dalkürek ailesi de bu anlamda güzel işler yapıyor. Hayırlı kazançlar diliyorum.

ALLAH, HELALİNDEN BOL KAZANÇ VERSİN

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş: Adil Dalkürek ilimize değer katmaya devam ediyor. Alacahan ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda istişare üyesi olarak birlikte görev yaptığımız Adil Bey’e yeni iş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, ilimize sağladığı katkılardan ötürü de teşekkür ediyorum. Allah helalinden bol kazanç versin inşallah.

 

Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Milletvekili Semiha Ekinci Gross 58 Toptan Market’i ziyaret ederek Dalkürek ailesini hayırlı olsun dileklerini iletti

AYHAN, DALKÜREK AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

İş yeri sahiplerini tebrik eden Vali Ayhan, istihdama sağladıkları katkılardan ötürü Dalkürek ailesine teşekkür ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYANIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin: Şehrimizde doğrudan ve dolaylı olarak yüzlerce insanın evine ekmek götürmesine vesile olan ve her geçen gün hizmet kalitesini artırarak şubelerini genişleten Sivas’ın yerel firması GROSS 58 Toptan Market sahibi Adil Dalkürek beyefendinin nezdinde, bu yatırımın ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  İlimizde farklı bir anlayışla, toptan ve perakende alanda hemşehrilerimize hizmet edecek olan GROSS 58 Toptan Market’e helal ve bol kazançlar diliyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi üretenin, hizmet edenin, istihdam oluşturan ve ekonomiye katkı sağlayanın yanındayız, destekçisiyiz. Bizler Sivas’ın çehresini değiştirip güzelleştirmek için, girişimci iş adamlarımız ve sanayicilerimiz de istihdam ve ekonomiye katkı sağlamak için çalışarak hep birlikte el birliği ile insanımızın refah düzeyinin yükselmesi adına gayret göstermekteyiz. Bu anlamda şehrimize katkı sağlayan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu düşüncelerle iş yerinin tekrardan hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.

ADİL DALKÜREK, İSTİHDAMA CİDDİ KATKI SUNUYOR

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci: İlimizin sevilen iş insanlarından olan Adil Dalkürek, doğduğu topraklara yaptığı yatırımlarla istihdama devam ediyor. Sivas’ta istihdama ciddi katkı sunan Dalkürek ailesinin yeni açmış olduğu GROSS 58 Toptan Market’in  Sultan Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

HEDEFİMİZ 1000 SİVASLIYA İSTİHDAM SAĞLAMAK

58 Beşler Market Kurucusu Adil Dalkürek: Açtığımız marketin ülkemize, Sivas’ımıza hayırlı  ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Sivas Kangal Alacahan doğumluyum. Yaklaşık 6 yaşından beri Sivas merkezde ikamet etmekteyim. Antalya, Mersin ve İstanbul Toptancı Sebze Halinde iş yerlerim var. Meyve-sebzecilik ata sporumuz ama son 4 yıldır Sivas’ta gıda sektöründeki birtakım değişikliklerden dolayı, yerel firmalarımızın sıkıntı yaşamasından dolayı Allah bu görevi de bize nasip etti. Bu yükü de sırtlanmış olduk. Sivas’a en güzel hizmeti nasıl yapabiliriz, Sivas’a en kaliteli ürünleri en uygun fiyata nasıl tedarik edip müşterilerimize sunarız; bu amaç için çalışıyoruz.

SLOGANIMIZ: EKMEK BURADA PİŞSİN, BURADA YENSİN

Çıktığımız bu yolda inşallah Allah bizi mahcup etmez. Sivaslı kardeşlerimizin, ağabeylerimizin, ablalarımızın tamamının desteğine ihtiyacımızın olduğunu bildirmek istiyorum. Burası Sivas’ın, Sivaslının. Sivas’ta kazanılan her şeyin tekrar Sivas’a döndüğünü ve Sivaslının bu marketimizde ve diğer iş yerlerimizde çalıştığını Sivaslılarımızın bilmesi gerekiyor.  Yaklaşık 2 kişi ile başladık bu işe. Şu anda elhamdülillah 410 çalışan elemanımız var. Bu marketimizde de inşallah 30 kişi daha çalışacak ve toplam sayımız 440 olacak. Biz bunu 1000 istihdama çıkarmayı hedefliyoruz.  Yani 1000 Sivaslı kardeşime iş vermenin görevim olduğuna inanıyorum. En büyük arzumun ve hayalimin de bu olduğunu söylemek istiyorum. Ayrıca Sivaslıya nasıl güzel hizmet verilir, bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz.  Sivaslının her konuda esnaf kardeşine yardımcı olacağına inanıyorum. Hiçbir gün Sivas  bizi mahcup etmedi, biz de Sivas’ı  her konuda en güzel şekilde temsil etme çabasına girdik.  Çok şükür bugüne kadar mahcubiyetimiz olmadı. Bundan sonra daha çok desteğe ihtiyacımız var. Çünkü “Ekmek burada pişsin, burada yensin” diyoruz. Sloganımız bu.

SİVAS’IN MARKASINI ULUSAL FİRMA HALİNE GETİRMEK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ

Sivas’ın yerel gücüyüz yani Sivas’ın marketiyiz, Sivas’ın markasıyız. GROSS 58 Toptan Market Sivas’ın markasıdır. Nevşehir’de, Kayseri’de, Samsun’da, Malatya’da Gros Market varken Sivas’ta neden  olmasın. İşte gerçek Sivas’ın gerçek gücü Sivas GROSS 58 Toptan Market hizmete girdi. Bugün bizim Sivas olarak en büyük marka değerimiz Sivasspor’umuzdur ve Sivas’ın  nasıl ki Sivasspor başarısı varsa Sivas’ın  marketlerinin de ulusal bir başarısı olsun istiyoruz. İnşallah bu konuda  elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sivas’ın markasını ulusal bir firma haline getirmek için mücadele vereceğiz. Bu noktada Sivaslıların desteğine ihtiyacımız var. Her şeyin en güzeli Sivas’ta olsun diyorum. Sivaslılar her şeyin en güzeline layık. Sivas iyiliği bilen  bir şehirdir. Sivas kendi adamına sahip çıkan bir şehirdir. Sivas Sultan Şehirdir. Sivas’ın insanları Yiğido’dur. Her şeyin en güzeline layık olan Sivas markette de en güzeline layıktır. Buna inanarak en güzel marketi Sivas’a kazandırma mücadelesini verdik. Sivaslının burayı kendi kasası olarak  bileceğine inanıyorum. Her şeyin iyi olması  dileğiyle Allah’tan helal ve bol kazançlı günler diliyorum.

TOPTAN FİYATINA PERAKENDE ÜRÜN SATACAĞIZ

58 Beşler Market Yönetim  Kurulu Başkanı Mehmet Dalkürek: Sivas’ın ilk toptan marketini açıyoruz. Müşterimize toptan fiyatına perakende ürün satacağız. Çok uygun olacak. Her türlü ürünü bulabilecekler. Gıdadan kozmetiğe, deterjandan temizliğe, manavdan  şarküteriye kadar her ürünü sağlıklı bir şekilde sunacağız. Üreticinden tüketiciye, fabrikadan halka ulaştıracağız. Üretenden tüketene çok uygun fiyatlarla temin edeceğiz. GROSS 58 Toptan Market, Beşler Mini Hal kuruluşudur. Bünyemizde 400 personel çalışıyor. Sivas’ta istihdam oluşturmaya devam ediyoruz. Hedeflerimiz büyük. Sivaslılar ile birlikte daha iyi yerlere gelmeye gayret göstereceğiz.

58 BEŞLER OLARAK GURURLUYUZ

58 Beşler Market Yönetim  Kurulu Üyesi Savaş Dalkürek: 58 Beşler olarak yeni yerimizi açmaktan dolayı gurur duyuyoruz.  Memleketimize ve tüm Sivas halkına hayırlı, uğurlu olsun. Daha iyilerini  yapmak için elimizden geleni yapacağız.  Vatandaşımıza  en güzel, en kaliteli hizmeti vermek  için çaba göstereceğiz. Sivas halkı bu hizmetlerin en güzeline layık. İnşallah daha iyileri olacak.

 



  • Pazar 26.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 27.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 23.8 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16