GENÇ VE DİNAMİK EKİP İŞBAŞINDA

GENÇ VE DİNAMİK EKİP İŞBAŞINDA

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 18 Ocak’ta yapılan genel kurulun ardından MÜSİAD Sivas Şube Başkanı seçilen Uğur Görgen ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 18 Ocak’ta yapılan genel kurulun ardından MÜSİAD Sivas Şube Başkanı seçilen Uğur Görgen ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulunda 4 kadına yer verilmesinden ötürü Görgen’e teşekkür eden Asmalı, “Yeni yönetimin genç isimlerden oluşması beni çok memnun etti” dedi. 

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Sivas Şubesini ziyaret etti. 

Genel Başkan Asmalı; MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Uğur Görgen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

18 Ocak’ta gerçekleştirilen 9. Olağan Genel Kurul sonrası Sivas Şube Başkanlığına seçilen Görgen ve ekibine başarılar dileyen Genel Başkan Asmalı, önceki dönem MÜSİAD Şube Başkanı Salim Eminoğlu’na da emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Asmalı, faaliyet gösterdikleri iş kolları hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Uğur Görgen söz aldı. Gerçekleştirdikleri genel kurul hakkında Asmalı’ya bilgi veren Görgen, MÜSİAD’ın bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için el ele vererek çalışacaklarını söyledi. 

EKİBİMİZ GENÇ VE DİNAMİK ARKADAŞLARDAN OLUŞUYOR

MÜSİAD Şube Başkanı Görgen; “İnşallah sizlere ziyarette bulunacağız Sayın Genel Başkanım. Ekibimiz hep yeni, genç ve dinamik arkadaşlardan oluşuyor. 4 hanımefendiye yer verdik yönetimimizde. 50 üyemiz var şu anda. 35’in üzerinde de üye başvurumuz var” dedi. 

BERABERLİĞİMİZİ GENEL MERKEZİMİZİN DE DESTEĞİYLE PEKİŞTİRECEĞİZ

MÜSİAD Sivas ailesi olarak yakın zamanda üyelerle bir araya geleceklerini dile getiren Görgen, “Yakında bir termal programımız var. Şimdiye kadar ki en kalabalık termal program olacak. Önceki dönem başkanlarımızın hepsi de gelecek. Sağ olsunlar bizi kırmayarak onore ettiler. Bu bir başlangıç, devamı da gelecek inşallah. Bu birlik ve beraberliği Genel Merkezimizin de desteğiyle pekiştireceğimizi düşünüyorum. Bu arada size başkanlığı tevdi ettiğiniz için teşekkür ediyorum Sayın Genel Başkanım. Ayrıca Soner Başkan bizimle çok ilgilendi, kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Salim Başkanımız da bizim ağabeyimiz  gibi. Her zaman arkamızda durdu, bize inandı. Sizlerin huzurunda Salim Başkanıma da çok teşekkür ediyorum” dedi. 

GÖRGEN, DEMİRAĞ OSB HAKKINDA ASMALI’YA BİLGİ VERDİ 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Aralık 2021’de 21. Cazibe Merkezi ilan edilen Demirağ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında Genel Başkan Asmalı’ya bilgi veren Görgen; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; geçen yıl Sivas’ta Demirağ OSB adı altında bir cazibe merkezi oluşturdu sağ olsunlar. Sanayide dinamizmin Sivas’a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. 90’ın üzerinde başvuru var.  Yüzde 68 oranında doluluk var. Biz de orada 20 dönümlük bir alanda iştirak sağlayacağız Allah izin verirse. Cumhurbaşkanımız ülke içinde ekonomide dinamizmi sağlıyor elhamdülillah. Bizim üzerimize düşen bunlara iştirak sağlamak. Ticari olarak Türkiye’ye ekonomik katkıda bulunmak. İnşallah bunu sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Önceki dönem MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu ise “MÜSİAD’ın bayrağını 4 yıl Sivas’ta dalgalandırmaya çalıştık. MÜSİAD’a yakışır bir şekilde görev yaptık. Ayın 18’inde de Uğur Başkanımıza devir teslimi yaptık. Uğur Başkanım bundan sonra inşallah MÜSİAD’a yakışır bir şekilde görev yapacak. Yine beraberiz, birlikteyiz. Hep birlikte inşallah yine çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

GENEL KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN 

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise “Genel kurulumuz hayırlı olsun. Önceki dönem başkanımız Salim Eminoğlu beyefendiye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Yeni seçilen başkanımıza ve değerli ekibine de başarılar diliyorum. Yeni yönetimin genç isimlerden oluşması da beni çok memnun etti” diye konuştu. 

SAVUNMA SANAYİNDE YERLİLİK YÜZDE 20’LERDEN YÜZDE 80’LERE GELDİ

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Asmalı, Türkiye’nin menfaatine olan her hususta herkesle görüşmeye açık olduklarını dile getirerek “Bu ülkenin birliğe, beraberliğe çok ihtiyacı var. Geçmişte farklı kutuplaşmalardan ülke çok çekti. Enerjisini çok kaybetti. Darbelerle, muhtıralarla, sağ-sol çatışmalarıyla bu ülke hep kendi içinde hapsedildi. Enerjimizi hep böyle birbirimizle uğraşarak kaybettik. Allah’a hamdolsun ne zaman ki 20-21 senedir istikrarlı tek parti dönemi geldi, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz şaha kalktı. Her yönden. Savunma başta olmak üzere birçok sektörde büyük ivme yakalandı. Bundan dolayıdır ki Türkiye uluslararası arenada sözü artık dinlenen bir ülke oldu. Ne söyleyeceğine dikkatle bakılan, tüm dengeleri değiştiren bir ülke oldu. Yaptığımız operasyonlarda kimseden emir almıyoruz, kimsenin ambargosuna takılmıyoruz. Niye? Güçlü olduğumuzdan dolayı. Savunma sanayinde yerlilik yüzde 20’lerden yüzde 80’lere geldi. Savunmada güçlü olursanız her yönden güçlü olursunuz. Türkiye’nin güçlü olması sadece Türkiye’yi ilgilendiren bir husus değil. Bizim bir sözümüzdür; Türkiye, Türkiye’den büyüktür. Türkiye’nin etki alanı dünyanın her tarafını kapsıyor” dedi. 

ELEŞTİRİ OLMAZSA GÜÇLÜ FİKİRLER ORTAYA ÇIKMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkenin gelişmesi için büyük çaba sarf ettiğinin altını çizen Genel Başkan Asmalı, “Allah hayırlı uzun ömürler versin. Cumhurbaşkanımız bu ülke için çok şeyler yaptı. Eksikleri var mıdır? Elbette vardır. Hepimiz aile reisiyiz. Çoluk çocuğumuza hükmedemiyoruz. 40-50 kişi çalıştırdığımız şirketlere hükmedemiyoruz. Eksikler, yanlışlar vardır. Yanlışları tespit edip fikir vermek, öneri vermek de iş adamları örgütü olarak bizlere düşüyor. Ülkede her şeyin dört dörtlük gittiğini zaten kimse iddia etmiyor ama olanları da takdir edeceğiz, eksikleri eleştireceğiz. Eleştiri olmazsa güçlü fikirler ortaya çıkmaz. Dolayısıyla bunu yapıyoruz, yapacağız. Bizim bir tek derdimiz var; bu ülkenin gelişmesi, kalkınması, ülkemizde yaşayan herkesin barış ve huzur içinde yaşaması. Farklı kültürlerin, dillerin, mezheplerin olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Bunu değiştirmemiz mümkün değil. Bunlar bizim zenginliklerimizdir. Dolayısıyla bir ve beraber olacağız ve kardeşçe büyüyeceğiz. Yoksa kavga bu ülkeye çok şey kaybettirdi, hiçbir şey kazandırmadı. Tamamen dış güçlerin, dış mihrakların oyunu. Bu ülkenin bir ve beraber olacağı zaman neler yapabileceğini herkes gördü, görüyor. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Yaptığımız tüm çalışmaları rızasına uygun yapmayı nasip etsin. Bu vesileyle herkesin üç aylarını tebrik ediyorum. Rabbim bizi huzur içinde ramazan ayına da kavuşturur inşallah.   Bizi misafir ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan ziyarette; Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Bölge Temsilcisi, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Sivas İl Temsilcisi ve Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız da MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya Türk bayrağı tablosu hediye etti. 

Asmalı; filografi sanatıyla el işlemeli olarak yapılan tabloyu çok beğendiğini ifade ederek Yıldız’a ince davranışından dolayı teşekkür etti. 

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 



Anahtar Kelimeler: DİNAMİK İŞBAŞINDA
  • Cuma 17.1 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.5 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.9 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16