CUMHURBAŞKANIMIZI REKOR OYLA SEÇTİRECEĞİZ

CUMHURBAŞKANIMIZI   REKOR OYLA   SEÇTİRECEĞİZ

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı “Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri Buluşma Programı” gerçekleştirdi. 1.800 sandık üyesinin katıldığı programda “2023 seçimlerine hazırız” mesajı verildi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı “Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri Buluşma Programı” gerçekleştirdi. 1.800 sandık üyesinin katıldığı programda “2023 seçimlerine hazırız” mesajı verildi. AK Parti’nin üye sayısının artırılmasında büyük rol oynayan Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, programda yaptığı konuşmada; “Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez. Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla seçtireceğimizin sözünü hep beraber veriyoruz” dedi. 

 

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı tarafından   “Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri Buluşma Programı” gerçekleştirildi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay koordinesinde düzenlenen program 2 etap halinde yapıldı.

Hisar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen program, 1.800 sandık yönetim kurulu üyesini bir araya getirdi.

Programa Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve İl Koordinatörü Halil Ürün, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay ve teşkilat mensupları katıldı. 

Programın açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay gerçekleştirdi. Salonu hınca hınç dolduran sandık yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kuruçay; 2023 seçimlerine hazır olduklarını belirtti. 

ARKASINDA SİVAS OLANIN SIRTI YERE GELMEZ

2023  seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Kuruçay, “Her seçimin bir önceki seçimden daha önemli olduğunu biliyoruz ama bu seçimin Türkiye’nin tarihini değiştirecek bir seçim olduğunun da hepimiz farkındayız.  Biz bu programı yaklaşık 3 buçuk sene önce göreve geldiğimizde 2019 yılında sandıkta görev yapan başkanlarımızla yapmak istemiştik ama malum pandemi süreci ve şartlardan dolayı bu programı gerçekleştiremedik. Bugüne nasip oldu. İki etapta toplamda 1.800 sandık yönetim kurulu üyemizle bir araya geldik ve hasbihal etme ortamımız oldu. Sandıklarla alakalı kıymetli büyüklerimiz bilgiler verdi. Bu anlamda katılımlarınızdan dolayı tekrardan şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın burada yol arkadaşları var. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında, arkasında yürüyen yol arkadaşları; sevdalı kardeşleri var. Bizler her zaman söylüyoruz; Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez. Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla seçtireceğimizin sözünü hep beraber veriyoruz” dedi. 

153 TANE KÖYÜMÜZÜN HEPSİNİ 4 DEFA GEZDİK

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendiren Kuruçay; “Öncelikle unutmadan şunu söyleyeyim. Sayın Belediye Başkanımız ne zaman kapısını çalsak bizlere destek oluyor. Ben kendilerine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.  Merkeze bağlı toplam 71 bin 500 üyemiz var. Geçtiğimiz günlerde teşkilat başkanlığımızın yapmış olduğu üye çalışması faaliyeti kapsamında 15 günde partimize tam 5 bin yeni üye kazandırdık. Bu hepimizin başarısı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi tüm siyasi partileri üst üste koyduğumuz zaman 3’le çarpınca bizim partimizin 11 milyon 500 bin üyesi etmiyor. Bu da AK Parti’nin başarısını gösteriyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni gösteriyor. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun. Bizler AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak yeni üye çalışmaları yapıyoruz. Üyelerimizi ziyaret ediyoruz. 71 bin 500 üyemizin hepsini hanelerinde işyerlerinde ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. AK Parti’nin biliyorsunuz ki en büyük çalışması ilk seçim bittikten sonra yeni seçime hazırlıktır. 3 buçuk yıl boyunca seçim olmamasına rağmen hiç dur durak bilmeden çalışmaya devam ettik ve 153 tane köyümüzün hepsini 4 defa gezdik. Mahalle toplantıları gerçekleştirmeye başladık. Mahallerimizdeki vatandaşlarla her zaman bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla her zaman bir aradayız. Bizim merkezde köylerle birlikte 868 tane sandığımız bulunuyor. Bu 868 tane sandığın sandık güvenlik kurulu üyeleri tamamlandı” diye konuştu. 

CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATINI BEKLEMEKTEYİZ

“AK Parti kadroları olarak 2023 seçimine hazırız” diyen Kuruçay; “Cumhurbaşkanımızın talimatını beklemekteyiz. Sandık namustur. 2019’da nasıl sandığa sahip çıktıysak Allah nasip ederse 2023’te de sandıklarımıza sahip çıkacağız. Sözü çok fazla uzatmadan şunu söylemek istiyorum: Bin 800 sandık yönetim kurulu üyelerimizin hepsinin ortak bir paydası var:    Birincisi Sivas, ikincisi vatan, üçüncüsü bayrak ve en sonuncusu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Herkesi görev beklemeden mahallesindeki komşusuna, eşine dostuna, esnaf arkadaşlarına Sayın Cumhurbaşkanımızın haklı davasını anlatmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu. 

SİVAS TÜRKİYE’YE DAMGA VURACAK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay’ın ardından AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu konuştu. AK Parti olarak 15’inci seçime gireceklerini anımsatan Aksu; “Şu an salona bakıyorum, teşkilatların bir arada görüntüsüne bakıyorum; inşallah 2023 Haziran seçimlerinde Sivas Türkiye’ye damga vuracak ve ses getirecek diye düşünüyorum. Teşkilatlarda en önemli görevi yapanlar sizlersiniz. Çünkü 5 yıllık çalışmanın emaneti sizlerin elinde. 1 gün boyunca hem oylarımıza hem çalışmalarımıza hem Cumhurbaşkanımızın hukukuna sizlerin sahip çıkması gerekiyor. İnşallah 2023 Haziran seçimlerinde sandıklara namusumuz gibi sahip çıkmamız gerekiyor. Ben bu iradeyi görüyorum” ifadelerine yer verdi. 

ALNIMIZ AK, YÜZÜMÜ AÇIK

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise  AK Parti’nin bir dava hareketi olduğuna dikkat çekerek “Hizmet, icraat ve eser siyaseti yapan bir partiyiz. Allah’a şükürler olsun 3 Kasım 2022 tarihinden itibaren yaklaşık 20 yıldır iktidarda olan bir partinin farklı kademelerindeki mensupları olarak milletimizin içerisindeyiz. Hepimiz sahadayız. Alnımız ak, yüzümü açık olarak toplumun her yerindeyiz. Bunu da sizlerle birlikte başarıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  hizmet ve eser siyasetini esas alarak bizler de onun dava arkadaşları olarak kendi sorumluluk alanımızda üzerimize düşeni sizlerin desteğiyle yapmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. 

SİVAS 15’İNCİ SEÇİMDE EN YÜKSEK OYU ALACAK

Seçim dönemine gelindiğini belirten Bilgin, “En geç Haziran ayının 18’inde bir seçim yapılacak. Yeni Türkiye Yüzyılı’nı başlatacak seçimde AK Parti’nin seçim günü hakkını, hukukunu savunacak olan siz sandık kurulu başkanlarımızla bir aradayız.  O gün herkes susacak siz konuşacaksınız. 15’inci seçime gidiyoruz. 14 defa bunu başardık. Ben inanıyorum ki Sivas 15’inci seçimde en yüksek oyu alacak. Bunu burayı hınca hınç dolduran dava arkadaşlarımızın heyecanında, samimiyetinde görüyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bugünden itibaren seçim günü gece 00.00’a kadar aynı aşkla, aynı samimiyetle çalışacağımıza sizler adına Cumhurbaşkanımıza söz veriyorum” dedi. 

 

MİLLETİN ADAMI MİLLETİNE HİZMET EDECEK

Programı düzenleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk da “Dışarıdaki mihrakların  içeride tutmuş olduğu maşaları kullandıkları 6’lı masada yer paylaşamayan şer grubunun oluşturduğu bir tuzak var. Milletimizin bu tuzağı da bu bariyeri de sizlerin sandığa sahip çıkmasıyla dağıtıp atacağına inanıyorum. Milletimizin teveccühüyle yine milletin adamı milletine hizmet edecek, gelecek nesillere sorun değil eserler bırakmaya devam edecek diyorum. 2023 seçimlerini bugüne kadar yapılan genel seçim, mahalli seçim ve referandumdaki başarıların çok daha ötesinde bir oy oranıyla tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum. Kazamız şimdiden mübarek olsun” dedi. 

ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ.

Programda son olarak AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz söz aldı. Yılmaz; “Öncelikle böylesi bir etkinlikte sizlerle bizleri bir araya getirdiği için Merkez İlçe Başkanımıza, İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Davet etmek bir incelik, davete icabet etmek iki incelik. Sizler olmasaydınız bu toplantının bir anlamı da olmazdı. Allah iki cihanda yüzünüzü ak eylesin, Allah razı olsun. Sivas her zaman Tayyip Erdoğan’ın, bu milletin  menfaatini, hakkını, hukukunu her zeminde koruyan insanların yanında durdu. Şimdi çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim, 2023’de yapılacak dünyadaki seçimlerin en önemlisi. Amerika’nın gazetesi Wall Street Journal ‘Dünyada 2023’te birçok seçim yapılacak, ama bu seçimler içerisinde en önemlisi Türkiye’deki yapılan seçimdir’ diyor. Ola ki vatandaşlarımızın kafasında sorular olan olabilir. Pandemiden geçtik, savaş sürecinden geçtik. Sorusu olanlara şunu sormak lazım: İstikrar istiyor muyuz? AK Parti’dir. ‘Hizmet siyaseti devam etsin’ diyor muyuz? AK Parti’dir. ‘Aile değerleri korunsun’ diyor muyuz? AK Parti’dir.  ‘İçerde özgüven, dışarda itibar olsun’ diyor muyuz? AK Parti’dir. Haziran’da seçimi yaparsak 5 ay, Mayıs’a güncellenirse 4 aylık bir süremiz kaldı. Sandığa varırken karar vermeniz gereken husus şu olacak: Ya 6’lı masaya bir sekreter seçeceğiz ya da bu aziz millete bir lider seçeceğiz. Tercihimiz ne olur? İnanıyorum ki bu vatanı, milleti, devleti ve bayrağı öne koyan Sivaslıların tercihi bu ülkeye bir lider seçmektir. Bilin ki Tayyip Erdoğan sadece bu ülkenin lideri değildir. Kosova’ya gidin. Bosna Hersek’e gidin miting yapar. Beyrut’ta, Lübnan’da miting yapar. Hangi coğrafyaya giderse gitsin miting yapar. Mazlum milletlerin umududur. Sivas bu ana kadar çok büyük destek verdi. İnanıyorum ki o desteğini artırarak devam ettirecektir. AK Parti’ye sahip çıktığınız için; güvene, huzura, bayrağa sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun” açıklamasında bulundu. 

 

 

 



  • Perşembe 17.8 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 17.1 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.5 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16