AK DAVANIN NEFERİ GÖNÜLLERE GİRİYOR

AK DAVANIN NEFERİ  GÖNÜLLERE GİRİYOR

Uyumlu çalışan, her zaman halkla iç içe olan ve sorunların ilgili mercilere iletilerek çözümü noktasında büyük gayret sarf eden AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, gönüllere girmeye devam ediyor.

Sivas’ta iktidar partisinin İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Hakan Aksu, taraflı tarafsız her kesimin beğenisini topluyor.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden katıldığı AK Parti Sivas 7. Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen İl Başkanı Hakan Aksu; gönüllere girmeyi sürdürüyor.

“AK dava” uğruna  çıkar gözetmeksizin 20 yıldır çeşitli kademelerde canla başla çalışan Aksu; ilimizin kalkınmasında ve sorunların çözümü noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarla anında temasa geçerek şehrimizin gelişmesinde büyük rol oynuyor.

AK Parti Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Semiha Ekinci ve Habib Soluk, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il ve ilçe teşkilatları ile uyum içerisinde çalışan  İl Başkanı Aksu, Sivas’ın “AK Parti’nin yıkılmaz kalesi” olmasında büyük paya sahip.

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlarına yönelik “Halkla iç içe olun” talimatını en iyi uygulayan parti yöneticileri arasına adını yazdıran Hakan Aksu; parti binasında düzenlediği “Halk Günleri”nde vatandaşın derdini dinliyor, çözümü noktasında büyük gayret gösteriyor.

20 YILDIR DAVAMIZDAN AYRILMADIM, ALLAH’IMA HAMD EDİYORUM

20 yıl önce güneş gibi doğan AK Parti’nin gerek Türkiye’de gerekse şehrimizde devasa yatırımlara imza attığını belirten Aksu; “1994 yılında bir şehre umut olan, 2001 yılında ise bir ülkeye umut olan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün bütün mazlum coğrafyaların dünya üzerindeki umudun simgesidir. Bugün ülkemizin eğitimden sağlığa, milli savunmadan ulaşıma ve birçok alanda gıpta edilen bir ülke olmuştur.  Bugün 44 yaşındayım, 20 yıldır davamızdan ayrılmadım, partimizden kopup gidenlerimizin arkasına bırakın takılmayı acaba bile demeden tam bir sadakatle ömrümün en güzel yıllarını partimizde, davamızda geçirmesini nasip eden Allah’a hamd ediyorum. 20 yıl önce İl Başkan Yardımcısı olarak başladım, Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olarak devam ettim birçok İl Başkan Yardımcılığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevlerinden sonra 3 Ağustos 2018’de teşkilatlarımızın, vekillerimizin desteği, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’in önerisi, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle İl Başkanlığı görevine getirildim. Göreve geldiğimiz ilk günden beri kendimize bir yol haritası belirledik. Siyasetteki en büyük etkinin uyum denilen sihirli kelimenin etrafında toplandığını biliyorduk. Onun için gerek milletvekillerimizle, gerek belediye başkanımızla, özellikle ilçe başkanlarımızla, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile sürekli istişare kanallarını açık tuttuk. Bir sıkıntımız, derdimiz, sevincimiz olduğu zaman beraber paylaşmayı kendimize şiar edindik. Özellikle Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın kollarımız ile her hafta bir araya geldik. Sayın Vekillerimiz, Belediye Başkanlarımız her zaman bu uyum ve birlikteliğe büyük katkı sağladılar. Onlara hassaten çok teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer bir husus partimizin dünü ile bugününü birleştirmek oldu. Sayın bakanlarımız ve vekillerimiz ile partimizin kurucularından başlayarak bu partiye emek vermiş tüm yöneticilerimizi birebir ev ve iş yerlerinde ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığı dönemde bir projeyi sayın bakanlarımız ve vekillerimiz ile paylaştık. O da şu idi: Önceki dönem il başkanı, önceki dönem merkez ilçe başkanları, önceki dönem kadın ve gençlik kolları başkanlarımızı meclislerimizde değerlendirmekti. Onlar da sağ olsunlar bize bu konuda destek verdiler bugün İl Genel Meclisimizde 3 önceki dönem il başkanı, 1 önceki dönem İl başkan vekilliği yapmış arkadaşımız, ilçelerimizde 6 ilçe başkanlığı yapmış arkadaşlarımız yer almaktadır. Ve hakeza Sivas Belediye Meclisimizde 1 gençlik kolları başkanı, 3 önceki dönem merkez ilçe başkanlığı yapmış arkadaşımız yer almaktadır” dedi.

SİVAS’TA CİDDİ BAŞARI SAĞLADIK

İl Başkanı Aksu, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Biz hep şuna inandık: 20 yılda birçok değer bu partide hizmet etti. Bizler bu değerler ile bir köprü oluşturup yeni açılımlara kapı açmayı başarabiliyoruz. Allah’ın izni ile bizi hiçbir kuvvet yıkamayacaktır. Neticede seçimlerde bu ortamlarda girdiğimiz yerel seçimlerde gerek merkezimizde gerek Sivas’ımızın birçok ilçesinde il genel meclisi oylarımızda yüzde 50’ye yakın bir oy oranını yakalayarak ciddi bir başarı sağladık. Özellikle ilçe başkanlarımız, birim başkanlarımız ile birlikte haftanın her günü vatandaşlarımızın bizlere rahat ulaşabilmesi için sürekli parti binamızda bulunduk. Buradaki vatandaşlarımızdan aldığımız sorunları gerek vekillerimiz, gerek belediyemiz ile anında paylaşarak çözüme kavuşmasına çalıştık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu tarafa gündemimizdi. Teşkilatlar olarak klasik teşkilatçılık faaliyetlerimiz ile beraber şehrimiz için yarar sağlayacağını inandığımız projeleri ilgili yetkililer ile paylaştık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu tip paylaşımlarımız ve şehre dair politika üretebilecek daha profesyonel birliktelikler yapmaya çalışacağız.”

CUMHURBAŞKANIMA HEM HÜRMETLERİMİ HEM ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Gerek 20 yıllık çalışma süresinde ve gerekse 7. Olağan İl Kongresi’nde tekrar aday gösterilmesine destek olan teşkilat mensuplarına tek tek teşekkür eden İl Başkanı Aksu; “Öncelikle kıymetli kardeşim Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya’ya, değerli ablam kadın kolları başkanım Arzu Polat başkanıma teşekkür ediyorum. Kıymetli yol arkadaşım, kardeşim Merkez İlçe Başkanım Burak Kuruçay’a teşekkür ediyorum. Belediye Başkanım Hilmi Bilgin Başkanıma ve İlçe Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Benim daima kahrımı çeken, sıkıntılarımızı bölüştüğümüz, sevinçlerimizi paylaştığımız il yönetim kurulu üyelerimize, kıymetli ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Belediye Meclisimize ve İl Genel Meclisimize ve onun değerli Başkanı Hakan Akkaş’a teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sivas’ta bir sorunumuz olduğunda tüm teşkilat mensuplarımızın en rahat ulaştığı ve kendisini fahri hemşerimiz kabul ettiğimiz Oğuzhan Kaya vekilime teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde beraber çalıştığımız bugün milletvekilliğimizi yapan her an her şeyi paylaştığımız kıymetli ablam, vekilimiz Semiha Ekinci’ye teşekkür ediyorum. Sivas’ın değeri, ülkemizde çok büyük projelere imza atmış, ülkeyi imar edenlerden birisi kıymetli Bakanım Habib Soluk’a teşekkür ediyorum. Yıllarca İstanbul’da yaptığı teşkilat başkanlığı tecrübelerini bizim ile paylaşan kendisinden de teşkilatçılık bağlamında çok şey öğrendiğim kıymetli abim Halis Dalkılıç’a teşekkür etmek istiyorum.   Şehrimizin yetiştirdiği en önemli değerlerinden birisi, şehrimizin abisi bir çok konuda bizim ufkumuzu açan değerli büyüğümüz İsmet Yılmaz bakanıma çok teşekkür ediyorum.  Reis’imizin yol arkadaşı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz Bey’e teşekkür ediyorum. Tanıştığım ilk günden beri müşvik tavırlarıyla bizleri sarıp sarmalayan, her zaman varlığını yanımda hissettiğim Sayın Teşkilat Başkanım Erkan Kandemir’e teşekkür ediyorum.  Ve tabi ki en önemlisi, en vazgeçilmezi, en yeri doldurulmaz olan, ilk karşılaştığım andan itibaren kendime rehber edindiğim yol gösterenim, bugün Anadolu’nun mahzun evlatlarının ben de varım nidasının en gür sese dönüşmüş, mazlum coğrafyaların umudu Reis’ime, Genel Başkanıma, Cumhurbaşkanıma hem hürmetlerimi hem şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

SİVAS RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KALESİDİR

Sivas’ta AK kadroların 2023 seçimlerine hazır olduğunu kaydeden İl Başkanı Aksu, “Burası, yani Sivas Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesidir, kalesinden öte memleketidir. Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın bayrağı asla yere düşmemiştir. Allah’ın izniyle o bayrak 2023 yılında daha yükseklerde dalgalanacaktır ve ben tüm teşkilatlarım, seçilmiş organlarımız adına söz veriyorum; bizler canımızla, malımızla, gecemizle, gündüzümüzle, hayallerimizle, düşlerimizde tırnaklarımızla dişlerimizle bu bayrağı hakkı ile taşımak için tüm gayretimizi sarf edeceğiz ve iddia ediyorum o gece tüm Türkiye Ankara’yı, Ankara’da Sivas’ı izliyor olacak” ifadelerini kullandı.

HAKAN AKSU KİMDİR?

1977 Kangal Çetinkaya doğumlu. İlk, orta, lise tahsilini Sivas’ta tamamladıktan sonra 1994-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. 2007 yılınca Cumhuriyet Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini bitirdi. 1999 yılından bu yana Sivas’ta Derman Eczanesinde eczacılık hizmeti vermekte. Hakan Aksu siyasi hayatına 2001 tarihinde Sivas AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı, AK Parti Kurucu İl Yöneticisi olarak başladı. Aynı yıl AK Parti Genel Merkezi tarafından Sivas Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Daha sonra 2007 yılına kadar İl Başkan Yardımcılığı, Tanıtım Medya Başkanı, Seçim İşleri Başkanı görevlerinde bulundu. 2002 seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Tanıtım Medya Sorumluluğu, 2004 seçimlerinde SKM Başkanlığı, 2007 seçimlerinde SKM Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2008-2013 yılları arasında teşkilat çalışmalarına ara verdi. 2013 yılında İl Başkan Yardımcısı ve Ekonomik İşler Başkanı olarak tekrar teşkilatta görev aldı. 2014 yerel seçimlerinde SKM program sorumlusu, 2014 Cumhurbaşkanlığı ve 2015 genel seçimlerinde SKM Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Birçok sivil toplum kuruluşunda üyelik ve yöneticilik yaptı. Sivasspor denetleme kurulu başkanlığı, Sivas Kızılay il sekreterliği görevlerini sürdürmekte olan Aksu; evli ve 4 çocuk babasıdır. Aksu; 3 Ağustos 2018 tarihinden beri AK Parti Sivas İl Başkanlığı görevini yürütüyor.

 



Anahtar Kelimeler: DAVANIN NEFERİ GÖNÜLLERE GİRİYOR
  • Perşembe 17.8 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 17.1 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.5 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16