Mecnun Otyakmaz: “Pato haberleri doğru değil”
“Güldürmeyin beni”
DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Brezilyalı golcü Pato'nun transfer edileceği ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, “Sosyal ve görsel medyada bize yazılan Pato haberleri doğru değil. Pato’nun maliyetini Türkiye’de karşılayacak kulüp yok. Güldürmeyin beni” dedi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, son dakikada alınan 1 puanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “İdeal kadromuzdan eksik oyuncularla çıktığımız zorlu Gençlerbirliği deplasmanından son dakikada bulduğumuz golle 1 puan almamız bizleri memnun etti. Sivas bugün burada hem bürokrasi hem de taraftar olarak üst düzeyde buradaydı. Hemşehrilerimizi buradan üzgün göndermediğimiz için mutluyuz. Dolu tribünler önünde takımımız çok daha iyi oynuyor. İlk yarının son müsabakası olan Göztepe maçında yine tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz” dedi.
“Güldürmeyin beni”
Otyakmaz, son olarak Brezilyalı golcü Alexandre Pato ile ilgili yöneltilen soruya, “Sosyal ve görsel medyada bize yazılan Pato haberleri doğru değil. Pato’nun maliyetini Türkiye’de karşılayacak kulüp yok. Güldürmeyin beni” cevabını verdi.
EKEN: “SİVAS’IN KAZANMASI İÇİN İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ”
Mehmet Kış’ın dönüşü sıcak karşılandı.
“İLÇELERİMİZİN SANAYİ VE TİCARETTEKİ PAYINI BÜYÜTMEYE KARARLIYIZ”
OKUMAK NEDEN BU KADAR PAHALI?
( VİDEOLU HABER) SİVAS’IN TURİZM VİZYONU ‘ROTA SİVAS’ İLE ŞEKİLLENİYOR…
BAŞKAN ÖZDEMİR, “BİZİM DERDİMİZ BİRLİKTE ÜRETEREK, BİRLİKTE BÜYÜMEKTEN YANADIR”
Sivas Belediyesi’nden Gayrimenkul Alanlara Uyarı:
MEMEDEKİ HER DEĞİŞİKLİK KANSER DEĞİL, ANCAK GÖZ ARDI EDİLMEMESİ GEREKİYOR
“İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE HER DÖNEM ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”
Başkan Özdemir, “Biz Az Laf Çok İş Mantığıyla Yolumuza Devam Ediyoruz”
GAIA Kadın Sanayi Platformu üyeleri, düzenlenen programda bir araya geldi.
- Cumartesi 15.3 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 15.5 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 16.2 ° / 5.6 ° Çok bulutlu









